Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 27 decembrie 2010

Un model de urmat: Protest inedit faţă de preţul benzinei: Mai mulţi şoferi au blocat o benzinărie din Capitală

Mai multi soferi bucuresteni au protestat in mod inedit la o benzinarie de pe bulevardul Kiseleff, incercand sa ocupe cat mai multa vreme benzinaria pentru o alimentare de doar 10 lei.

Fiecare dintre participantii la protest a venit inarmat cu borcane de monezi cu care a platit alimentarea de benzina. Soferii au numarat de fata cu vanzatoarele maruntisul, blocand timp de cateva ore benzinaria, informeaza Realitatea TV.

Dupa doar sase alimentari si zeci de minute petrecute de catre soferi in benzinarie, conducerea a decis sa inchida benzinaria, chemand si firma de paza. ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”