Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 16 ianuarie 2011

Marine Le Pen îi succede tatălui său, Jean-Marie Le Pen, la conducerea Frontului Naţional din Franţa

Marine Le Pen (42 de ani), fiica lui Jean-Marie Le Pen (82 de ani) ii va succeda tatalui sau la conducerea Frontului National din Franta, anunta AFP.  Jean-Marie Le Pen, figura emblematica a nationalismului francez, ii preda stafeta fiicei sale dupa ce s-a aflat timp de aproape 40 de ani la conducerea Frontului National.

Marine Le Pen a primit votul militantilor Frontului National pentru a-i succeda tatalui sau la conducerea Frontului.  Odata cu acest vot, Marine Le Pen devine si candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din primavara anului viitor.


Alegerile interne din acest weekend sunt primele dupa crearea Frontului National, in 1972, cand presedintele formatiunii este ales prin votul membrilor partidului,  Jean-Marie Le Pen fiind reconfirmat de fiecare data in aclamatiile participantilor la Congresele Frontului National. dupa: hotnews.ro                

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”