Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 28 ianuarie 2011

Şocant: degradare şi ignoranţă juvenilă, dar periculoasă! Ceauşescu a fost comemorat în cluburile din Bucureşti VEZI VIDEO

Unii tineri, ignoranţi şi teribilişti până la tâmpenie, l-au sărbătorit pe tiranul comunist Nicolae Ceauşescu, personajul sinistru care şi-a ţinut propriul popor în sărăcie, minciună, cenzură, dictatură tiranică şi dezumanizare prin promovarea unui ateist de sorginte satanistă (dărâmarea bisericilor). Mai jos, un articol stupefiant reprodus de pe realitatea.net
În timp ce unii, mai nostalgici, l-au plâns miercuri dimineaţă la cimitir, alţii l-au comemorat în cluburi. Cu ocazia zilei de naştere a lui Nicolae Ceauşescu, tinerii au dansat toată noaptea pe melodii din perioada comunistă. Miercuri, fostul dictator ar fi împlinit 93 de ani.

Cu colivă şi ţuică. Aşa au fost întâmpinaţi în cluburi cei care au venit să petreacă în memoria tovarăşului Nicolae Ceauşescu.

"Noi l-am comemorat tot timpul pe veneratul nostru şi iubitul nostru conducător. De ce nu? Pentru că a fost un conducător foarte bun şi l-am respectat întotdeauna. Ideea e să promovăm anumite valori care s-au pierdut de-a lungul anilor", a declarat patronul unui club.
"Omenirea nu se va întâlni nicicând de aici încolo, vreodată mai aproape, cu o zonă atât de avansată a democraţiei cum a fost comunismul. Sensul evoluţiei oamenilor către democraţie, către mai bine, nu va mai fi atins vreodată", a declarat Artan, de la trupa Partizan.

Mulţi dintre tinerii din club nici nu se născuseră la revoluţia din 89, iar despre Ceauşescu ştiu din cărţi şi de la părinţi.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Nationalistii de tastatura din bucuresti de ce nu au facut ceva in privinta asta?

Raskolnikov spunea...

Si ce-ai fi vrut sa faca? Fiecare e liber sa comemoreze pe cine doreste. Daca esti idiot si vrei sa-l sarbatoresti pe tiran, nestiind nimic despre el decat ca a fost conducatorul tarii in fost regim, atunci esti liber s-o faci. Mai rau e ca astia se si inmultesc.

Radu spunea...

Declaratiile din articol erau ironice. Nu l-a comemorat nimeni pe dictator.

bau88 spunea...

slugoiul coja a fost?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”