Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 28 ianuarie 2011

Ultima gardă de corp în viaţă a lui Hitler nu mai poate da autografe

Ultima gardă de corp în viaţă a lui Adolf Hitler spune, la 65 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, că nu mai poate răspunde la numeroasele scrisori trimise de fanii din întreaga lume, din cauza vârstei înaintate, informează Reuters.
Rochus Misch are 93 de ani şi se deplasează cu ajutorul unui cadru special.

"Scrisorile lor vin din Coreea, Knoxville, Tennessee, Finlanda şi Islanda şi niciunul dintre ei nu îmi spune ceva rău", spune Misch, care este unul dintre ultimii oameni în viaţă care l-au cunoscut personal pe Hitler.

În trecut, Misch obişnuia să le trimită fanilor autografe date pe fotografii cu el îmbrăcat într-o uniformă de naţional-socialist.

În prezent, scrisorile şi pachetele trimise de fani sunt stivuite în apartamentul său situat în sudul Berlinului.

Misch a fost, de asemenea, operatorul telefonic şi curierul lui Adolf Hitler.

Volumul său de memorii, intitulat "The Last Witness", a fost publicat în 2008 în Germania şi, în prezent, se lucrează la un film bazat pe această carte. sursa: historia.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

Stiti de unde se poate afla adresa lui,sau macar cea de e-mail?As dori sa-i scriu.Daca stiti va rog sa-l postati pe blog.Va multumesc!14/88

Anonim spunea...

Salut. Iti putem da datele de contact pentru domnulul R.M. daca scrii un mail pe adresa: nationalistiautonomi@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”