Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 1 februarie 2011

Atena, Grecia, 29.01.2011: 8.000 de naţionalişti greci au mărşăluit împotriva politicienilor corupţi şi trădători, contra FMI, a imigraţiei ilegale si Turciei


În 29 ianuarie 2011, 8 mii de naţionalişti greci au mărsăluit pe străzile Atenei într-o acţiune de protest împotriva Fondului Monetar Internaţional şi a planurilor acestuia îndreptate contra economiei elene. Totodată, patrioţii greci şi-au arătat opoziţia faţă de politicienii corupţi şi trădători, faţă de masiva imigraţie ilegală care are ca destinaţie Grecia, au arătat încă o dată ca nu uită şi nu iartă crimele Turciei care în 1996 a ucis 3 greci. Manifestanţii şi-au afirmat dorinţa fermă de a nu ceda patria în care s-au născut Heraclitus, Plato, Alexandru şi Leonidas forţelor antinaţionale anarhobolşevice care vor să transforme Elada într-un tărâm al întunericului marxist. Manifestaţia a fost organizată de Frontul Tineretului al organizaţiei Hrisi Avgi (Zori Aurii). Au participat naţionalişti din Cipru, Salonic, Pella, Chania, Patras şi alte colţuri ale Greciei. Au mărşăluit cu ţorţe, steagul alb-albastru al Greciei, simboluri naţionaliste şi antice şi au strigat lozinci naţionaliste în bătăile ritmate ale tobelor. O atmosferă magnifică, greu de egalat. Acţiunea a fost un succes, mulţumindu-i pe organizatori şi participanţi. Naţionaliştii greci rămân un exemplu pentru noi, naţionaliştii români. Felicitări pentru acţiune, camarazi eleni!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”