Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 11 februarie 2011

Capitalismul globalizant vrea şi banii asiaticilor după ce i-a adus aici: Vodafone a lansat o ofertă pentru chinezii din România

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone România a lansat o ofertă pentru comunitatea chineză, prin care utilizatorii pot vorbi timp de 200 de minute pe lună cu prietenii din orice reţea de telefonie din China.

Opţiunea este valabilă atât pentru serviciile de voce preplătite, cât şi pentru abonaţi.

Tariful pentru această opţiune este de 15 euro credit pentru utilizatorii Cartelei Vodafone şi de 15 euro (18.6 euro TVA inclus) pentru abonaţii Vodafone România.

Potrivit datelor oficiale, numărul cetăţenilor chinezi cu drept de rezidență în România era de 7.049 persoane la finalul lui 2010, faţă de 8.347 la mijlocul anului anterior. http://www.evz.ro/detalii/stiri/vodafone-a-lansat-o-oferta-pentru-chinezii-din-romania-920889.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”