Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 februarie 2011

Partidul Pentru Patrie: Continuăm campania "Rosia Montană rezistă" !

Duminica 6 februarie, membri ai filialei Bucuresti a Fundatiei "Ion Gavrila Ogoranu" si ai Partidului "Pentru Patrie" au marcat aniversarea a 1880 de ani de la prima atestare documentara a Rosiei Montane distribuind cetatenilor Capitalei pliante de informare asupra pericolului pe care il reprezinta actualul proiect de exploatare a aurului cu cianuri in zona Muntilor Apuseni.

De la orele 14 camarazii bucuresteni au participat la Marsul pentru Rosia Montana, organizat de asociatii civice si ecologiste. Marsul s-a desfasurat pe traseul Piata Sf. Gheorghe (statuia lupoaicei) - Piata Universitatii - Piata Romana - Piata Victoriei si s-a incheiat in fata Muzeului Taranului Roman.
Membrii Fundatiei "Ion Gavrila Ogoranu" si ai Partidului " Pentru Patrie" si-au exprimat astfel hotararea de a continua campania pentru protejarea Rosiei Montane inceputa anul trecut, afisand pe tot parcursul traseului marsului bannerul cu inscriptia "Rosia Montana nu e de vanzare".

2 comentarii:

adi spunea...

e tot ce imi putem dori , un mars pentru o cauza nobila ... mai ca ma simt miscat, de ce nu marsaluiti pentru cauze adevarate? pentru copii bolnavi, batrani din aziluri si tot asa

Radu spunea...

Stie cineva cine a fost cel care a facut pozele pe arhiblog?
Intr-una din ele apare un membru al PPP, iar bloggerul ramas acasa il ia la misto.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”