Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 1 martie 2011

Mesaje din Bălţi, Basarabia: "SUNTEM ROMÂNI ŞI PUNCTUM" şi "LIBERAL=HOMOSEXUAL"


sursa: http://hotnews.md

1 comentarii:

Anonim spunea...

Toti bolsevicii din BASARABIA ROMANEASCA trebuiesc alungati in transnistria bolsevica sau rusia bolsevica. Autoritatile de la CHISINAU trebuie sa repuna frontiera BASARABIEI ROMANE pe riul NISTRU asa cum a fost pe timpul ROMANIEI MARI pina in anul 1944,altfel BASARABIA nu va ajunge niciodata in U.E.,cu un pcrm care nu a fost trecut in ilegalitate,cu LIMBA ROMANA care nu este oficializata,cu iesirea imediata din csi-ul bolsevic si ruperea definitiva de rusia bolsevica,alungarea agentilor fsb din BASARABIA,pedepsirea trotchistilor si a bolsevicilor care au savirsit crime impotriva romanilor din BASARABIA,schimbarea uniformei[sovieto-bolsevice]militare,confiscarea averii bolsevicului-voronin,care a furat banii BASARABIEI,cca.10 miliarde dolari americani,arestarea clanului bolsevic-voronin,inchiderea imediata a posturilor de tv si radio in lb.ocupanta-bolsevica[rusa],reformarea justitiei,reformarea politiei,care este "militia sovieto-bolsevica",nu politie de tip european si multe si multe alte aspecte si probleme grave cu care se confrunta astazi BASARABIA ROMANEASCA.ROMANI-BASARABENI,TREZITI-VA DIN SOMNUL CEL DE MOARTE IN CARE VA-DINCIRA BARBARII DE TIRANI.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”