Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 28 martie 2011

PDL scoate pensionarii din sectorul 3 la Teatrul Evreiesc de Stat!...

La initiativa deputatului Dan-Radu Zatreanu, deputat in Colegiul 14 - Bucuresti, mai multi pensionari din sectorul 3 au avut parte de o saptamana de teatru. Pensionarii din sector, nu stim in ce numar, au putut merge la Teatrul Evreiesc de Stat, unde au putut vedea doua piese: „Iubeste-ma, America“, avand-o ca protagonista pe actrita romano-canadiana Claudia Motea, si comedia „Stapanul ciolanului“, oferita in doua reprezentatii, la matineu, in care au putut fi urmariti indragitii actori Tudorel Filimon, Marilena Chelaru, Candid Stoica, Adrian Fetecau si altii.


„Am crezut tot timpul ca, pe langa ajutoarele materiale pe care ne-am straduit sa le acordam unor pensionari cu venituri mici - si pentru care am cautat diferite prilejuri pentru a le oferi, ca de pilda onomastici, aniversari, sarbatori religioase -, este important sa le redam acestor oameni si bucuria de a trai. Si m-am gandit ca as putea incerca acest lucru apeland la actul artistic, mai ales ca multi dintre cei care mi-au trecut pragul cabinetului parlamentar teritorial isi incheiau pasurile si inventarierea neajunsurilor cu faptul ca n-au mai vazut un spectacol sau o piesa de teatru de dinainte de Revolutie, si asta ca un corolar al faptului ca nu-si puteau permite mici bucurii ale vietii“ a declarat deputatul Dan-Radu Zatreanu.

Deputatul nu a uitat sa multumeasca lui Liviu Negoita, primarul Sectorului 3, care a sprijinit initiativa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”