Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 30 martie 2011

Răzbunare de tată » Un rugbyst sud-african a ucis cu toporul trei oameni care i-ar fi violat fiica

Nationalistii Autonomi contra pedofiliei
Un fost rugbyst din Africa de Sud a fost arestat după ce a măcelărit cu un topor trei oameni. Sportivul în vîrstă de 34 de ani, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, s-a răzbunat astfel pe cei care i-au violat fiica. În urma violului, fetiţa rugbystului a fost infectată cu HIV.

Una dintre victimele carnagiului provocat de fostul sportiv săptămîna trecută în oraşul Durban a fost decapitată total, iar un alt bărbat de-abia a scăpat cu viaţa de furia tatălui furios.

Rugbystul va compărea în faţa judecătorilor mîine, fiind acuzat de triplă omucidere. La locuinţa sa au fost găsite toporul despre care se presupune că este arma crimei, haine pătate de sînge şi o maşină închiriată cu care sportivul şi-ar fi urmărit victimele timp de cîteva săptămîni înainte să le atace.

Legea sud-africană nu permite ca numele suspecţilor în cazuri grave să fie date publicităţii pînă la lămurirea circumstanţelor. Majoritatea jucătorilor sud-africani de rugby sînt însă albi, iar presa de acolo speculează că suspectul ar putea fi acuzat şi de faptul că a atacat deliberat numai victime de culoare. (sic!)


Se pare că ex-rugbystul incriminat a jucat la Blue Bulls, o echipă sud-africană al cărei stadion, Loftus Versfeld, a fost folosit în timpul World Cup 2010.

3 comentarii:

das spunea...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1372343/South-African-rugby-star-appears-court-accused-killing-men-axe.html

este negru insa ..bravo lui ca si-a facut dreptate

Portocala Mecanica spunea...

Da, bravo lui ca si-a facut dreptate. Nu putem sa nu fim, totusi, cinici si sa nu ne bucuram ca nu este alb. (Nu a mai fost violata inca o fetita alba din Africa de Sud, nu merge inca in tata alb la inchisore, 3 negri sunt in pamnt si nu mai pot face rau niciunui bur. ;)

Daniela B spunea...

Da, bine ca i-a pedepsit pe suboamenii aia. Asa trebuie procedat cu pdeofilii si violatorii.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”