Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Bătaie între două clanuri ţigăneşti din Clejani. Două persoane au ajuns la spital

O bătaie cu săbii între două clanuri ţigăneşti din Clejani, judeţul Giurgiu. Cel puţin 10 persoane au fost implicate în altercaţie.
Două persoane au ajuns la spital, rănite, cu leziuni în zona capului. Scandalul a fost aplanat în urmă cu puţin timp de poliţie, jandarmi şi forţele de ordine.


Doi bărbaţi din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu, în urma unui conflict pe care l-au avut, sâmbătă, cu alte persoane, pe o stradă din localitate, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Mirela Gheţa, a declarat că scandalul a început în jurul prânzului, Poliţia fiind solicitată, prin Serviciul unic de urgenţă 112, să intervină în localitatea Clejani, la faţa locului intervenind poliţişti şi jandarmi din Giurgiu.

"A fost un conflict în care s-au folosit obiecte contondente pe care urmează să le identificăm. În acest moment, conflictul a fost aplanat, iar cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Giurgiu. Urmează să stabilim cauza conflictului şi vinovaţii. Celor doi răniţi nu le-a fost pusă viaţa în pericol, unul are leziuni la genunchi, fiind, se pare, lovit cu o furcă, iar altul are leziuni provocate de un obiect contondent din lemn, posibil o bâtă. Medicii Spitalulului Judeţean Giurgiu spun că viaţa nu le-a fost pusă în pericol, iar în acest moment nu avem elemente care să arate că ar fi vorba despre un conflict între două clanuri", a mai declarat comisarul.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, conflictul ar fi izbucnit în urma unei rivalităţi mai vechi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”