Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 29 aprilie 2011

Madrid, 30 aprilie, 2011: Conferinţă naţionalistă la Madrid. Activiştii autonomi îşi propun restaurarea monumentului Moţa-Marin!

O iniţiativă autonomă şi independentă îşi propune să continue lupta naţionalistă aducându-şi aportul propriu cu o abordare proprie ajutând mişcarea să avanseze spre victoria finală.
Deviza militanţilor madrileni este Onoare, Justiţie, Revoluţie.

"Memoria istorică şi respectul pentru ai noştri, căzuţi în lupte şi combatanţi în marele război pentru eliberarea Spaniei de sălbăticia comunistă ne îndeamnă ca prima noastră acţiune să fie contribuţia la restaurarea monumentului înălţat la Majadahonda în memoria legionarilor români, Ion Moţa şi Vasile Marin.

În acest scop, am organizat patru prelegeri şi un eveniment muzical vineri, 30 aprilie 2011, în Madrid", spun tinerii activişti spanioli.

Patru prelegeri la Sala Isis din Madrid şi ziua se încheie cu un concert susţinut de Compagnia dell'Anello.
Revoluţie culturală, politică şi spirituală!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”