Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 11 aprilie 2011

Suboameni: Un homosexual francez, amendat pentru că îşi plimba partenerul român în lesă

Un cuplu de homosexuali a fost amendat cu zece euro, pentru atentat la pudoare, după ce au fost surprinşi de poliţişti că unul dintre cei doi îl ţinea pe celălalt într-o lesă legată în jurul prohabului.

Un bărbat de 63 de ani îşi plimba pe o stradă partenerul, un român de 50 de ani, legat cu o lesă, prinsă de prohab, relatează Mediafax care citează site-ul www.20min.ch.


Astfel, cei doi au fost reţinuţi, de poliţiştii municipali, sub acuzaţia de atentat la pudoare.

Ei au fost duşi, sâmbătă, în faţa unui judecător de la Tribunalul Corecţional din Carcassonne, care a decis să-i amendeze cu zece euro. Judecătorul le-a cerut celor doi să-şi rezerve jocurile intime la domiciliu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”