Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 15 mai 2011

Ciocniri violente la o manifestaţie naţionalistă din Berlin. Manifestanţii au fost atacaţi de sute de extremişti de stânga (Galerie foto)

Ieri, 14 mai 2011, în centrul Berlinului a fost autorizată o manifestaţie naţionalistă organizată de politicianul Sebastian Schmidtke, membru al Partidului Naţional Democrat (NPD), la care s-au adunat aproximativ 200 de germani. Media raportează că majoritatea participanţilor au aparţinut grupărilor naţionaliştilor autonomi, dar şi unui grup interzis de legile totalitare din BRD, "Märkischer Heimatschutz".

Marşul s-a desfăşurat sub sloganul "Wahrheit macht frei" (Adevărul vă face liberi), mas-media obedientă cercurilor de stânga, anti-germane, au asociat acest slogan cu cel aflat în trecut la intrarea în lagărele de muncă Auschwitz şi Dachau, "Arbeit macht frei" (Munca te face liber). Tot atât de bine deviza sub care s-au reunit naţionaliştii germani putea fii asociată unui verset biblic, "Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi". (IOAN 8, 32) Dar media este prea interesată de a denatura orice acţiune naţionalistă şi nu poate relata obiectiv şi liber mesajele patrioţilor germani. Şi lor, jurnaliştilor, le era adresat mesajul "Adevărul vă va face liberi!", dar mai ales milioanelor de germani cărora media controlată de interesele anti-germane le ascunde adevăruri esenţiale pentru a putea trăi liberi şi stăpâni pe destinul propriu.

Pentru a opri marşul autorizat al naţionaliştilor s-au adunat ilegal alte câteva sute de extremişti de stânga, majoritatea membri ai grupărilor teroriste antifa/Antifaschistische Aktion şi imigranţi care i-au atacat pe participanţii la marş. Naţionaliştii s-au apărat cu ce au avut la îndemână şi în jur de 30 dintre atacatori au ajuns la spital după confruntările din staţia de metrou "Mehringdamm". Poliţia depăşită de situaţie nu a făcut altceva decât să aresteze 3 naţionalişti care şi-au apărat viaţa "cu bare de fier", lucru considerat interzis.

Au urmat zeci de minute de lupte şi haos la care poliţia nu a putut stâpâni evenimentele. Abia după o oră poliţia a primit întăriri şi situaţia a început să se calmeze. Bineînţeles, atacatorii vor scăpa nepedepsiţi pentru că sunt instigaţi sistematic şi sprijiniţi făţiş de politicienii din partidele aflate la putere şi care în totalitate au o agendă politică anti-germană.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”