Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 15 mai 2011

Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn, reţinut de poliţie pentru o tentativă de viol (VIDEO)

Directorul Fondului Monetar Internaţional a fost reţinut de poliţie din New York! Potrivit CNN, Dominique Strauss-Kahn este anchetat pentru o presupusă tentativă de viol asupra unei menajere.
Şeful FMI, în custodia politiştilor americani
Politicianul francez a încercat să se îmbarcheze pe o cursă aeriană către Paris atunci când a fost oprit de poliţişti şi dus la o secţie din New York.

Autorităţile îl anchetează pe directorul FMI în baza unei declaraţii depuse de o femeie care lucra în hotelul unde Strauss-Kahn a fost cazat în timpul şederii sale la New York. Menajera susţine că acesta a încercat să o violeze atunci când a sosit să îi cureţe camera.

Dominique Strauss-Kahn este anchetat pentru tentativă de viol, agresiune sexuală şi sechestrare de persoană, dar nu a fost încă pus oficial sub acuzare de către autorităţile americane.

Politicianul era văzut ca un posibil contra-candidat al lui Nicolas Sarkozy în alegerile prezidenţiale din 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”