Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 29 mai 2011

Moscova: Parada ilegală a homosexualilor nu a mai avut loc. Zeci de activişti homosexuali arestaţi de poliţie (video)

Ieri, la Moscova a avut loc o tentativă de a ţine Parada Gay, neautorizată de primăria capitalei Rusiei. Activişti, din mai multe ţări europene (care trăiesc - în mod "curios" - exclusiv din această formă de "activism"), pentru promovarea intereselor homosexualilor şi-au dat întâlnire la Moscova pentru a mărşălui prin faţa Kremlinului. Au întâlnit  riposta Miliţiei şi a organizaţiilor radicale ale naţionaliştilor ruşi.

Leonid Simonovich-Nikshich, membru al unui grup ortodox a declarat pentru AFP: "Suntem aici pentru a preveni ca acest eveniment să se întâmple. Dumnezeu a ars Sodoma şi Gomora şi va arde din temelii Moscova dacă vom lăsa ca astfel de lucruri să se întâmple".
Mai mulţi provocatori homosexuali au fost arestaţi şi unii răniţi în încăierarea cu naţionaliştii ruşi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”