Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 21 mai 2011

Prima rândunică adusă de legalizarea islamului la Chișinău: musulmanii din Caucaz își revendică Moldova

Homosexualii s-au aliat cu musulmanii la Chișinău

Pînă la căderea Califatului Otoman, Moldova s-a aflat în componența acestuia, de aceea preluarea puterii în mîinile musulmanilor în această țară este o obligație a noastră”, susțin musulmanii din Caucaz într-o știre apărută pe portalul islamist kavkazcenter.com.

Musulmanii înfruntă ”mushrikunii” (”păgînii”) din Moldova pentru îndrăzneala de a protesta împotriva legalizării islamului. Episcopul de Bălți și Fălești Marchel este numit popă-superior, iar mitropolitul Vladimir – căpetenie Mushrikûn. Nici Voronin nu a scăpat de condeiul ascuțit al autorului știrii, fostul președinte, pomenit în legătură cu declarațiile sale referitor la înregistrarea Ligii Islamice, este numit căpătenie de kafiri (necredincioși).

Apogeul reacției islamiștilor de la kavkazcentre.com însă a fost ultimul alineat al știrii prin care musulmanii din Caucaz își revendică vechile teritorii otomane, printre care și Moldova: ”Pînă la căderea Califatului Otoman, Moldova s-a aflat în componența acestuia, de aceea preluarea puterii în mîinile musulmanilor în această țară este o obligație a noastră”, susțin musulmanii din spațiul ex-sovietic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”