Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 3 mai 2011

Un alt militant pentru Drepturile Albilor a fost ucis: Jeff Hall, lider regional al Mişcării Naţional Socialiste (USA)

Camarazi,cu mare tristete si durere in inima va anunt de pierderea lui Jeff Hall directorul regional al statelor de sud-vest.Astazi 1 mai 2011 Jeff a fost gasit omorat in casa sa din Riverside, California. Un tata iubitor a cinci copii, un familist si un patriot american dedicat.
Cei care au avut onoarea de a il cunoaste stiu ce fel de om a fost. Jeff a fost un tata dedicat,copiii lui au fost viata lui.Timpul liber al lui Jeff in care nu era cu familia il petrecea cu "familia" din NSM. A petrecut nenumarate ore patruland voluntar la granita pentru a prevenii imigratia ilegala, a organizat marsuri, intalniri si altele pentru NSM de nenumarate ori. Jeff era admirat si respectat de mii oameni.

A fost iubit in comunitatea lui unde a candidat la un post de conducere anul trecut si a obtinut 30% din voturi ca si candidat independent national socialist

A fost o inspiratie enorma pentru toti cei din jurul sau. Energia si devotamentul sau pentru natiunea si poporul nostru nu cunostea limite.

Jeff Hall ne va lipsi tuturor. Mai sunt atatea pe care as vrea sa le spun, Hall a fost ca un frate pentru mine. In viata a fost un urias printre oameni, punand interesele celorlati intotdeauna inaintea alor lui.

Iti multumim pentru toate amintirile frate, ne e dor de tine, ne vedem in Valhalla!

Commandant Jeff Schoep

12 comentarii:

Anonim spunea...

RIP, dar astia de la NSM sunt niste germanofili circari ...

Anonim spunea...

L-ati cunoscut cumva personal?

Anonim spunea...

@Anonim 1,
NSM isi vede de interesele ei americane , iar national socialismul lor este mai apropiat de ''white nationalism''. Sunt germanofili multi printre ei, dar cauta sa vezi ce a zis George Linkoln Rockwel, mentorul lor spiritual si ideologic despre relatia national-socialistilor americani cu Germania...

NSM s-a maturizat mult in ultima vreme si asta se vede simtitor prin cresterea numarului de membri si aderenta la electoratul american. Vezi si cazul lui Jeff Hall care a obtinut un procent semnificativ la alegerile la care a candidat.

Anonim spunea...

@Anonim 2, De ce? Conteaza?

Anonim spunea...

Am vazut ce s-au maturizat ... dupa ultima bataie luata de la afa. Sincer relatiile cu nemti sunt doar in mintile lor bolnave. Astia in america oricum sunt considerati circari isi i-au bataie de la toti.(mexicani, afa, politisti, etc.) In America sunt doar "wannabes" toti. Singurul american de respectat din istoria recenta (de dupa '90) e Timothy McVeigh :D.

Anonim spunea...

Nu conteaza ca sunt coplesiti numeric de Afa, mexicani, americani splti pe creier sau negri buzati. Conteaza ca, desi sunt inferiori numeric, sunt prezenti la marsuri stradale, fac propagnda in medii ostile, patruleaza inarmati la granita cu mexicul.

Tim McVeigh ramane altceva. El nu a fost un militant rasial, a fost mai degraba un luptator pentru drepturi civile (mai ales dreptul la port-arma). Nu a avut legaturi serioase cu gruparile WP sau NS. A fost conectat la Militii.

Anonim spunea...

Vorbeam de americani de respectat, nu militanti rasiali. Militanti rasiali ar fi doar The Order, restul "wannabes". Dar totusi ne-am gasit noi sa vorbim ...

1Autonom spunea...

The Order au fost militanti activi cu mai bine de 3 decenii in urma... Sa cadem de acord despre ce vorbim. Vorbim despre trecut sau despre prezent?
Tim Mc Veigh, pentru care eu am mare respect chiar si la aproape 10 ani de la moartea sa, nu se inscrie in discutia asta. Nu are legatura. El a avut o alta lupta. Desigur, a fost convergent in actiune cu NS/WP dar asta mai mult intamplator.

E urat sa ii cataloghezi "wannabes" pe cei ce se straduie sa faca ceva, dupa proprile puteri, pentru rasa alba cat timp tu nu ai facut mai multe. "Dar totusi ne-am gasit noi sa vorbim" De acord cu tine pana la un amanunt. Dar totusi te-ai gasit tu sa vorbesti despre ei.

In rest, numai de bine si respect pentru cei ce fac ceva, orice actiune pozitiva, pentru rasa alba si socialism.

Anonim spunea...

Eu am vorbit despre americani de respectat, car au actiuni reale nu doar "mentale". Degeaba vorbesti la noi tot nu se face nimic, se deschid doar bloguri...

1Autonom spunea...

Chiar nimic nu poti sa spui ca nu se face, dar daca asta este parerea ta, atunci am si eu parerea ca ai orizonturi inguste si nu reusesti sa cuprinzi munca facute de fundatii, asociatii, organizatii si grupuri inregistrate sau nu.

Ca tot veni vorba ca nu se face NIMIN. Spune tu ce ai vrea sa se faca si ce faci tu ca sa fim cu un mic pas inainte. Poate ne dai si noua idei. Bucurosi le-om pune in practica de vor fi bune.

Şobolanul spunea...

Ce mor când aud "duma" asta că nu se face nimic ... păi cu aşa o atitudine normal că nu faci nimic. Cât despre americani ... treaba lor ! Facă ce-or vrea. Nu ar mai trebuii sa ne pese nouă atât de alţii, avem destule probleme. Să criticam şi să o dăm în moralisme suntem toţi buni ...

Hai sănătacie bănăţeni !

Anonim spunea...

De unde apareti ma ...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”