Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 20 iunie 2011

Accident de muncă, la Continental Anvelope Timişoara: Un bărbat a murit strivit sub o presă a fabricii care poluează grav oraşul

Un accident de muncă s-a produs, sâmbătă, la fabrica de anvelope a companiei Continental din Timişoara. Un bărbat de 39 de ani a murit strivit sub o presă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14, într-o secţie de producţie şi s-a soldat cu o victimă. Valeriu Mihailovici, în vârstă de 39 de ani, lucra ca operator la vulcanizare. El repara o presă, însă, din motive neelucidate încă, utilajul a căzut peste el, strivindu-i toracele. Bărbatul a murit în circa 20 de minute de la producerea accidentului. La fata locului au sosit atât poliţişti cât şi reprezentanţi ai inspectoratului teritorial de muncă. S-a deschis o anchetă pentru a astabili atât împrejurările cât şi cui aparţine vina în acest caz.

Fabrica de anvelope Continental Timişoara este parte a concernului german Continental AG. La Timişoara aceasta are o reputaţie proastă din cauza poluării pe care o produce asupra oraşului, motiv de proteste şi de reclamaţii din partea a mii de timişoreni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”