Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 20 iunie 2011

Fetita violata si ucisa la Jimbolia. Nationalistii Autonomi cer inchisoare pe viata pentru astfel de bestii!

Bărbatul suspectat că a violat şi a strangulat o fetiţă în vârstă de zece ani, al cărei trup a fost găsit în zona localităţii Jimbolia, judeţul Timiş, a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că procurorii Parchetului Tribunalului Timiş au dispus reţinerea pentu 24 de ore a lui Andrei G., de 40 de ani, din Jimbolia, suspectat că a violat şi omorât o fetiţă în vârstă de 10 ani, care dispăruse, vineri, de la locuinţa bunicilor.


Ea a precizat că bărbatul va fi prezentat, duminică, Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

O fetiţă de 10 ani care dispăruse zilele trecute de acasă a fost descoperită fără suflare, duminică dimineaţa, într-un canal de pe raza localităţii Jimbolia. Minora a fost agresată sexual şi apoi omorâtă. Zeci de poliţişti o căutau pe fetiţă încă de sâmbătă, în speranţa că o vor descoperi în viaţă. Copilul era din localitatea Comloşu Mare şi se afla în vizită la bunici la Jimbolia.

Poliţiştii au răscolit tot oraşul în căutarea micuţei care a plecat vineri de la bunici şi nu s-a mai întors. Trupul copilei a fost găsit sâmbătă dimineaţa, într-un canal din Jimbolia.

Potrivit anchetatorilor, fetiţa de 10 ani a fost văzută ultima oară în compania unui bărbat care o ducea pe bicicletă. Micuţa a fost violată şi apoi ucisă. În această dimineaţă, a fost reţinut principalul suspect care a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Jimbolia – Gearmaty Andrei, 40 ani. Din primele informaţii, acesta ar fi recunoscut comiterea faptei şi a motivat uciderea micuţei prin faptul că s-a speriat când a văzut sângele în momentul deflorării.Individul a recunoscut faptul că a omorât-o pe copilă.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că L. M. E. a fost văzută ultima dată în compania lui G. Andrei, de 40 de ani, din aceeaşi localitate. (…) Poliţiştii l-au depistat şi reţinut pe G. Andrei, care, fiind întrebat dacă cunoaşte faptul că minora a plecat de la domiciliu şi ultima dată a fost văzută în compania sa, acesta a recunoscut că a omorât-o fără să îşi justifice gestul. Cadavrul minorei a fost găsit într-un canal de pe raza localităţii Jimbolia. În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”