Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 30 iunie 2011

Doru Iuga, director OTV, vizat de o anchetă pentru proxenetism şi prostituţie masculină. Percheziţii la 27 de locaţii

Travestitul Naomi: "Doru Iuga si cantaretul Fuego au fost iubiti!"

Un director al postului de televiziune OTV şi alte 26 de persoane sunt vizate de o anchetă a Parchetului Tribunalului Bucureşti privind infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină, poliţiştii desfăşurând, joi, 27 de percheziţii pentru prinderea suspecţilor.

Percheziţiile au fost declanşate joi dimineaţă în Capitală, acţiunea fiind coordonată de Parchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia Urmărire Penală, iar la acestea participă Serviciul Omoruri din Poliţie, Direcţia Investigaţii Criminale din Poliţia Română, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, Serviciul Furturi Auto, Serviciul Criminalistic, Brigada Poliţiei Rutiere, zece secţii de poliţie din Capitală şi luptători ai SPIR şi SIAS, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

În total, la cele 27 de percheziţii participă aproximativ 250 de poliţişti, care vor pune în executare 27 de mandate de aducere.

Acţiunea a fost declanşată în urma constituirii unui dosar penal la Parchet vizând infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină. Toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Printre persoanele vizate în dosar se numără şi Doru Iuga, director la postul de televiziune OTV şi mai mulţi oameni de afaceri, afirmă sursele citate.

Doru Iuga era unul dintre clienţii reţelei

Directorul postului de televiziune OTV nu este acuzat de proxenetism, el fiind doar unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

Aproape toţi membrii reţelei acuzate de infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină au fost deja aduşi la Poliţia Capitalei, unde vor fi audiaţi.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au în vedere ca vineri să înainteze Tribunalului Capitalei propuneri de arestare preventivă a acuzaţilor, au mai susţinut sursele citate.

Procurorii bucureşteni suspectează că principalul client este un cetăţean german. Potrivit surselor judiciare, din reţea face parte şi un cetăţean român stabilit de mai multă vreme în Germania. Pentru acesta, procurorii au în vedere solicitarea emiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă.
mediafax.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”