Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 29 iunie 2011

Chişinău: Un veteran al războiului de pe Nistru ameninţă că va distruge monumentul lui Lenin de la Moldexpo (video)

Un barbat care pretinde ca este veteran al razboiului de pe Nistru ameninta ca va distruge monumentul lui Lenin de la Moldexpo. In acest fel, el vrea sa se razbune pentru ca autoritatile sovietice l-au deportat pe bunelul sau.

Barbatul spune ca intentioneaza sa distruga monumentul intr-o luna, anuntand despre acest lucru si autoritatile. El l-a indemnat si pe liderul comunistilor, Vladimir Voronin, sa fie de acord cu aceasta demolare mai ales ca si bunelul lui, potrivit presei, a fost deportat.

Juristul comunistilor a declarat pentru PRO TV ca prin aceasta actiune cineva incearca sa distraga atentia de la problemele actuale. La randul lor, politistii spun ca daca se va comite o incalcare a legii, atunci barbatul va fi pedepsit corespunzator. Anterior, acesta a mai lovit cu ciocanul in monumentul lui Lenin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”