Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 7 iunie 2011

Scandal în armata rusă: Recruţi folosiţi pe post de prostituate

În Sankt Petersburg există o adevărată reţea organizată de cadre mai vechi ale armatei care pun la dispoziţia clienţilor tineri recruţi pe post de prostituate.

Armata rusă este zguduită de un imens scandal, după acuzaţiile aduse de o organizaţie umanitară, Mamele Soldaţilor, potrivit căreia tinerii recruţi sunt folosiţi drept prostituate masculine într-o reţea dezvoltată de cadre al armatei, la Sankt Petersburg, informează jurnal.md.

Conducerea armatei a dezminţit categoric aceste acuze, formulate de părinţii unui recrut în vârstă de 18 ani, forţat să se prostitueze. Refuzând să se supună, militarul a fost bătut crunt, medicii văzându-se nevoiţi să-i amputeze ambele picioare, dar şi organele genitale.

Ella Polyakova, purtător de cuvânt al organizaţiei Mamele Soldaţilor, a declarat pentru BBC că în Sankt Petersburg există o adevărată reţea organizată de cadre mai vechi ale armatei care pun la dispoziţia clienţilor tineri recruţi pe post de prostituate.

Andrei Sychev, tânărul în vârstă de 18 ani, victima “peştilor” din armata rusă, a anunţat că va scrie o carte care va descrie experienţa traumatizantă pe care a trăit-o şi care l-a aşezat într-un scaun cu rotile.
http://www.realitatea.net/scandal-in-armata-rusa-recruti-folositi-pe-post-de-prostituate_841800.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”