Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 17 iunie 2011

Un pedofil care a agresat fetiţe de 4 şi 7 ani a fost arestat şi este cercetat pentru viol

Între 10 şi 25 de ani de închisoare riscă un individ de 54 de ani din Timiş care şi-a satisfăcut nevoile sexuale pipăind şi sărutând fetiţe de doar câţiva ani. Una dintre ele, de 4 ani, a fost dusă în spatele unui grajd unde, după ce i-a dat jos chiloţii, bărbatul a sărutat-o pe organele genitale.

Individul, spaima copiilor din Săcălaz, a fost arestat preventiv pe 16 zile. „Tribunalul Timiş a admis propunerea parchetului şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă, fiind dispusă arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 16 zile", a declarat Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.


Individul a intrat în vizorul oamenilor legii după ce o mamă din Săcălaz a reclamat la Poliţie că zilele trecute, bărbatul i-a ademenit fetiţa de 4 ani, a dus-o în spatele unui grajd, unde i-a dat jos chiloţii şi a pupat-o pe gură şi pe organele genitale. O altă mamă din Săcălaz a depus o a doua plângere, în care menţiona că l-a surprins pe bărbat în curtea casei, cu fetiţa ei de 7 ani, pe care o săruta în timp ce o pipăia pe fund. Spusele femeii au fost confirmate de altă martoră.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, fără ocupaţie, le-a recunoscut poliţiştilor că le-a pupat şi le-a atins pe fetiţe, însă a încercat să se scuze că a fost băut şi a susţinut sus şi tare că nici prin gând nu i-a trecut să facă sex cu ele.

Cum fetele au sub 15 ani, bărbatul este cercetat pentru viol şi riscă o pedeapsă de la 10 la 25 de ani de închisoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”