Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 7 iulie 2011

Dan Diaconescu, despre pedofilul Doru Iuga: "Trebuie asasinat, nu castrat!"

Naţionaliştii Autonomi din Timişoara campania împotriva pedofiliei

Dupa ce a aflat ca reprezentantul sau in relatia cu CNA este acuzat de pedofilie, Dan Diaconescu a reactionat dur, dezicandu-se total de acesta. Patronul OTV a luat o pozitie radicala atat impotriva angajatului sau, cat si a celor care sunt acuzati de asemenea fapte.

Dan Diaconescu nu are mila pentru cel care a prezentat numeroase emisiuni la OTV si la DDTV si care era reprezentantul posturilor sale in relatia cu CNA. In exclusivitate pentru CANCAN, Diaconescu nu ezita sa il puna la zid pe Doru Iuga, in cazul in care acuzatiile aduse acestuia se dovedesc a fi adevarate. "El director nu a fost niciodata. Nici macar nu era angajat, era colaborator la OTV", ne-a declarat patronul postului. "Nu stiam de orientarea lui sexuala. El chiar avea o iubita pe acolo, pe la noi prin post. Multe afla omul in viata... Daca e intr-adevar ce se spune in dosar, trebuie asasinat, nu castrat!
Nu stim ceea ce e in dosar, asta e o alta problema. Avocatului nu i s-a permis accesul la dosar, sa vedem ce e acolo", a adaugat "parintele OTV", care are mai multe semne de intrebare cu privire la arestarea lui Doru Iuga. "El primise o citatie pentru joia trecuta, la ora 09.00, sa se prezinte la o sectie de politie din Bucuresti, si in dimineata zilei, la 06.00, a fost arestat, ceea ce e destul de ciudat, adica nu inteleg de ce i?au mai dat citatia daca stiau ca o sa-l salte. Tare ma tem ca cineva a aflat de dosarul in care el era martor si i-a schimbat incadrarea, cum se intampla in Romania", a adaugat Diaconescu. El s-a declarat mai mult decat surprins de calitatea de director al OTV pe care presa i-a atribuit-o lui Iuga: "Nu inteleg de ce toate stirile care s-au dat de joi s-au referit la "directorul OTV", care oricum nu exista. Avem vreo 15 directori la OTV, insa niciunul nu este Doru Iuga. Oricum, asteptam sa vedem ce se va hotari si cand vom vedea dosarul vom spune mai multe. Pana atunci noi suntem singurul partid care dorim introducerea pedepsei cu moartea pentru pedofili si pentru tot ceea ce inseamna violatori de copii", a concluzionat Dan Diconescu pentru CANCAN. 


Diaconescu nu a exclus eventualitatea unei actiuni indreptate catre OTV si catre Partidul Poporului, intr-o "campanie care dureaza de un an incoace", el fiind convins ca este ceva necurat la mijloc. "Nu stiu daca e ceva neaparat impotriva lui", a declarat misterios patronul postului din Militari, care a precizat ca nu ii va acorda sprijin juridic lui Iuga, chiar daca acesta a fost angajat al televiziunilor sale. 

Doru Iuga, inchis cu doi vamesi ca sa nu fie batut in celula! Fostul director al OTV a cazut in depresie in arestAjuns in arestul Politiei Capitalei, Doru Iuga a facut o depresie puternica, in conditiile in care nu se poate impaca cu gandul ca a ajuns dupa gratii. Acesta sta in camera cu doi vamesi si isi petrece majoritatea timpului uitandu-se la televizor. Arestarea celor sase barbati acuzati de pedofilie a dat batai de cap autoritatilor, care au trebuit sa gaseasca pentru acestia colegi de celula fara porniri violente. Si asta pentru ca este cunoscut faptul ca detinutii obisnuiesc sa-i bata pe cei care fac rau copiilor. Surse apropiate anchetei ne-au marturisit ca, in functie de acest rationament, Iuga a fost cazat alaturi de doi vamesi spagari. Suspectul de pedofilie s-ar fi aratat relativ multumit de conditiile din arest, mai ales atunci cand a vazut ca in camera exista si un televizor. Cu toate acestea, Iuga ar fi facut o depresie foarte puternica si s-a plans, in mai multe randuri, ca este cu nervii la pamant, deoarece considera ca este nevinovat. In timp ce Doru Iuga asteapta ca avocatul sau sa faca recurs, judecatorii au motivat arestarea acestuia invocand declaratiile a doi frati care povestesc pe larg cum se prostituau si care erau serviciile sexuale pe care i le faceau omului de televiziune. Mai mult, unul dintre pustani a mentionat si faptul ca Iuga are pe abdomen un semn particular, si anume o cicatrice provenita in urma unei operatii. In acest sens, ar fi vorba despre o interventie chirurgicala pentru micsorarea stomacului, pe care Iuga a facut-o in toamna ca sa slabeasca 70 de kilograme. 
Proba de saliva in dosarul "Crima din Ciolpani"Doru Iuga se afla pe lista de suspecti in dosarul mortii violente a unui copil in varsta de 12 ani, victima unui pedofil. Ion Gabriel Dragomirescu a fost gasit mort in februarie 2004, in padurea Ciolpani, dupa ce a fost violat si apoi sugrumat. Cazul a ramas cu autor necunoscut, iar politistii incearca sa afle daca ADN-ul vreunuia dintre pedofilii retinuti in lotul din care face parte si Iuga se potriveste cu acela al violatorului ucigas. Astfel, criminalistii au luat probe de saliva de la toti cei sase indivizi arestati in dosar. "Pana la proba contrarie, toti pedofilii sunt suspecti de acest omor. In aceasta situatie se gaseste si domnul Iuga", ne-au declarat surse apropiate anchetei.

CRIMA. Trupul neinsufletit al baiatului a fost gasit la marginea unei paduri 


SUSPICIOASA. Mama lui Iuga crede ca fiul ei este victima unei inscenari
Mama lui Doru Iuga sare la gatul anchetatorilor: "Fiul meu e homosexual, dar nu e pedofil"Mama lui Doru Iuga crede ca fiul ei este nevinovat si ca arestarea lui preventiva este legata de o eventuala razbunare politica indreptata impotriva lui Dan Diaconescu. "Stiu ca fiul meu este homosexual, dar asta nu inseamna ca este si pedofil. Pe numele lui nu exista nicio dovada clara. Sunt doar declaratiile a doi pusti. Este vorba despre un razboi care, in realitate, il vizeaza pe Dan Diaconescu, iar Doru este doar o victima colaterala", ne-a declarat, ieri, Elena Iuga, mama omului de televiziune. Femeia a mai spus ca nu l-a vazut niciodata pe Iuga impreuna cu vreun pustan. Mai mult, mama suspectului de pedofilie a afirmat ca, dupa ce a fost arestat, acesta i-a marturisit ca nu are nicio legatura cu restul persoanelor implicate in dosar si cu atat mai putin cu barbatii acuzati de proxenetism. 









sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/dan-diaconescu-socat-de-acuzatiile-aduse-la-adresa-lui-doru-iuga-nu-stiam-de-orientarea-lui-sexuala-172079.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”