Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 26 iulie 2011

România sub invazia imigranţilor: 23 de migranţi au luat cu asalt graniţa azi noapte în zona sectorului Lunga

Poliţiştii de frontieră din Timiş au mai confirmat, încă o dată, faptul că sfârşitul de săptămână este perioada preferată de migranţi pentru a-şi încerca norocul ca să ajungă în spaţiul Schenge. Nu mai puţin de 26 de persoane au fost prinse de agenţi în timp ce forţau trecerea ilegală a graniţelor. Azi noapte, poliţiştii de frontieră de la sectorul Lunga au lucrat non stop, capturând nu mai puţin de şase grupuri de persoane care au trecut din Serbia în România peste fâşia verde. S-a stabilit că este vorba de nouă cetăţeni tunisieni, trei marocani, opt algerieni şi trei palestinieni cu vârste cuprinse între 21 şi 29 ani.
Niciunul nu avea documente de identitate asupra sa şi toţi s-au ales dosare penale pentru trecere ilegală a frontierei de stat. Poliţiştii de frontieră de la sectorul Jimbolia au depistat şi ei trei cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse înre 24 şi 29 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”