Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 11 august 2011

Homosexualii vor legalizarea pedofiliei !

Cum caută „mişcarea pentru drepturile homosexualilor” să legalizeze pedofilia...

Oriunde propaganda homosexualităţii îşi face simţită prezenţa, pedofilia o urmează ca o umbră fidelă, în ciuda eforturilor pe care liderii mişcării homosexuale le fac pentru a ascunde acest fapt.

Faptul că pedofilia constituie o componentă esenţială a mişcării homosexualilor o dovedeşte prezenţa în rândurile sale a Asociaţei Pedofililor Americani (NAMBLA) încă de la începuturile existenţei ei. Astfel, ”Platforma drepturilor homosexualilor”, adoptată în 1972 de Coaliţia Naţională (Americană) a Organizaţiilor Homosexuale, prevedea ca ţintă anularea tuturor legilor ce guvernează vârsta consimţământului sexual şi, acolo unde nu este încă posibil, continua micşorare a vârstei(astfel se profită de lipsa de discernământ al copiilor pentru a le putea inocula ideile lor bolnave).

David Thorstad, reprezentant atât al mişcării pentru drepturile homosexualilor cât şi al Asociaţei Pedofililor Americani a stabilit atunci în mod clar obiectivele mişcării:”Ţinta ultimă a mişcării de eliberare a homosexualilor este obţinerea libertăţii sexuale pentru toţi – nu numai drepturi egale pentru homosexuali şi lesbiene, ci, de asemenea libertate de exprimare sexuală pentru tineri şi copii”(cf. F. York şi R. Knight, pp. 3-4).

Una dintre principalele activităţi ale Asociaţiei Internaţionale a Lesbienelor şi homosexualilor a fost şi este tocmai cea de a promova ”dreptul fiecărui individ, indiferent de vârstă, de a-şi explora şi dezvolta propria sexualitate”(cf. S. Baldwin, pp. 272-273).

Iată, aşadar, că principala organizaţie a homosexualilor din întreaga lume susţine pedofilia!

Mai mult decât atât, publicaţiile homosexualilor din Statele Unite, printre alte genuri din cele mai diverse, abundă de articole care susţin pedofilia drept o formă de exprimare a „iubirii” dintre majori şi minori.

Astfel, principalele ziare şi reviste ale mişcării homosexualilor din S.U.A. au publicat nenumărate articole care susţin asociaţia pedofililor, NAMBLA, şi abuzarea sexuală a copiilor (cf. S. Baldwin, pp.274).

Journal of Homosexuality, principala publicaţie academică a homosexualilor din S.U.A., a publicat un număr dublu intitulat Intimitatea masculină intergeneraţională(o denumire academică sub care încearcă să ascundă pedofilia), în care se afirmă că părinţii ar trebui să-l perceapă pe pedofilul care îl „iubeşte” pe copilul(băiatul) lor „nu ca pe un rival sau competitor, nu ca pe un hoţ al proprietăţii lor, ci ca pe un partener în creşterea băiatului, care trebuie acceptat în casa lor” ( cf. S. Baldwin, pp.274).

În 1995, revista americană Guide a mişcării homosexuale afirma în paginile sale:„Putem fi mândri că mişcarea homo-sexuală a primit în cadrul său puţinele voci care au avut curajul să spună cu glas tare că copii sunt în mod natural sexuali şi că merită dreptul să-şi exprime sexualitatea cu oricine aleg să o facă...Trebuie să ne ascultăm profeţii! În loc să ne fie teamă de a fi etichetaţi pedofili, trebuie să declarăm cu mândrie că sexul este bun, inclusiv sexualitatea copiilor... Trebuie să o facem de dragul copiilor!” (cf. S. Baldwin, pp.274).

În acelaşi timp, cercetările ştiinţifice nu fac decât să confirme această apropiere între homosexualitate şi pedofilie. Statisticile arată că rata homosexualilor pedofili care molestează băieţi este mult mai mare decât aceea a pedofililor obsedaţi de sexul opus.

De asemenea, studiile arată că băieţii molestaţi de homosexuali în copilărie au cele mai mari şanse să devină homosexuali – de altfel, majoritatea celor ce molestează copii au fost molestaţi în copilărie.(cf. S. Baldwin, pp.278-282, T. Dailey, pp.1-8).

În lumina acestor dovezi, faptul că propaganda homosexualităţii este tot mai prezentă în şcoli(sub pretextul luptei împotriva discriminării minorităţilor sexuale) şi că, în unele ţări, homosexualii au dobândit dreptul de a adopta copii, ar trebui să tragă puternice semnale de alarmă cu privire la pericolul molestării copiilor de către homosexuali. Şi aceasta, sub acoperirea legii! În acest fel este, de fapt, legalizată pedofilia, iar copiii vor rămâne fără nici cel mai mic sprijin al legii, pradă traficanţilor de carne vie din întreaga lume. Deja există tot mai multe semnale că membrii unor asociaţii de homosexuali recunoscute de lege molestează copii.

Ipocrizia societăţii moderne contemporane este aceea că, deşi la suprafaţă stabileşte nenumărate legi de protejare a copiilor în faţa pedepsei, a bătăii venite din partea părinţilor, în ascuns ea promovează „eliberarea sexuală” şi „drepturile sexuale ale copiilor”, legiferând de fapt pedofilia.(Revista „Presa ortodoxă”, nr.5/2009)

Homosexualitatea NU este dovedita genetic

Clasificarea etiologică a homosexualităţii arată că acest tip de comportament apare, adesea, ca o consecinţă a unuia sau mai multor factori posibili, putând fi secundară unor boli psihice grave(schizofrenia, epilepsia, alcoolismul, oligofrenia, demenţa) datorată unor cauze hormonale (herma-froditismul) sau unor tulburări ale identităţii de gen (transsexualismul).

O altă serie de cauze sunt cele derivate din context, existând homosexualitate de sorginte conjuncturală(lagăre, cămine, cazărmi), educaţională (structura deviată a comportamentului sexual în copilărie), datorată unor abuzuri: toxicomanie, beţii, orgii.(Dr.Rodica Năstase-Homosexualitatea privită din punct de vedere psihiatric, Fuga din Sodoma şi Gomora, Editura Agapis 2000).

După cum se vede nici una din aceste cauze nu are un determinism genetic.

În acelaşi studiu doctor Rodica Năstase citează o cercetare publicată în American Journal Psychiatry nr.1, 1995 care a ajuns la următoarele concluzii: din 17.000 de persoane excluse din armata SUA în perioada 1980-1990 din cauza homosexualităţi, 78 % erau bărbaţi, cei mai mulţi albi, motivele excluderii fiind clasificate astfel: tulburări psihice care îi făceau să aibă un comportament instabil; moralitate îndoielnică pentru ceilalţi militari; nivel de securitate foarte scăzut putând fi uşor manevraţi prin şantaje sau putând fi uşor seduşi de alţii.

Autorii au cercetat arhivele militare şi dosarele din instanţele de judecată şi au constatat că motivul excluderii din armată a homosexualilor nu a fost tulburările psihice, ci posibilitatea ca aceşti oameni să poată fi folosiţi în scopuri neloiale, ei fiind sclavii viciului lor.

Dr. Rodica Năstase concluzionează că homosexualitatea nu este o boală psihică, nu are cauze genetice, endocrine sau psihiatrice, ci este un viciu ca oricare alt viciu. Practica clinică dovedeşte, de altfel, că există foarte mulţi homosexuali care au renunţat la comportamentul lor, ceea ce susţine opinia autoarei.

Stilul de viaţă specific homosexualilor are consecinţe profunde, care se reflectă şi în scăderea speranţei de viaţă. S-a calculat că durata medie a vieţii unui bărbat (alb) căsătorit este de 75 de ani, iar pentru o femeie (albă) căsătorită de 79 de ani, în timp ce durata medie de viaţă a unui homosexual este de 42 de ani, durata medie de viaţă a unei lesbiene de 45 de ani (Dr. E. N. Felds, Este normală homosexualitatea?!, Truth Tract, nr.6/1994).

ASOCIAŢIA CREŞTIN-ORTODOXĂ ”PRO-VITA”
Filiala Craiova
Web: www.provitacraiova.ro, www.avort.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

Pedofil sub acoperire: Sex cu Papa Charles!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”