Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 12 august 2011

Manelistul Guţă nu are încredere în ţigani!

Presa a relatat amănunte de la ultima nuntă ţigănească din Timişoara (Nu vă bucuraţi prematur. E doar ultima din punct de vedere cronologic..). Întâmplător fac sport la o sală din imediata apropiere a "nuntaşilor". Astfel am reuşit şă asist fără voia mea la dialogurile amuzante ale participanţilor la spectacol. Cântă o cioară, apoi o voce nazală anunţă: "Intră pe sistem domu' Guţă!" "Domnul" anunţat nu se regăsea în sistem. După ceva timp, este anunţat din nou: "Haideţi domnu' Gută să ne cântati..." Se aude şi guristul Guţă, dar nu pe ritm, ci pe sistem: "Cânt, dar nu aşa! Să-mi daţi banii înainte!" 

Manelistul Nicolae Guţă, probabil păţit, nu a vrut să mai pună botul valoros la vrăjeala cocalarilor poleiţi cu aur şi dotaţi cu Mercedes.   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”