Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 22 august 2011

N.A.T. contra mesajelor anarho-marxiste!


sursa: NAT88.org
O adunătură pestriţă de indivizi lobotomizaţi, adunaţi sub eticheta "antifa", fără respect pentru trecutul comunităţii naţionale, mâzgălesc clădiri istorice şi monumente identitare, repere culturale pentru civilizaţia locală. Agasaţi de puzderia de iscălituri aflate prin Timişoara, un grup de naţionalişti autonomi am hotarât să ne ocupăm de îndepărtarea câtorva, transmiţând şi un mesaj autorului lor. Mânuţele cu care execută B. aceste mesaje marxiste nu vor mai fii bune pentru desen, nici pentru cărat sacoşe, iar la şliţul pantalonilor se va încheia cu degetele de la picioare dacă perseverează în greşeala de a le repeta.

Acest mesaj nu este un pamflet, este o promisiune.


2 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

asta-i doar inceputul...gunoaielor de asa-zisi anarhisti!

HD spunea...

Ma gunoaielor, va credeti duri? Sa nu va mai puna dracu sa mai vopsiti vreo un zid cu simbolutile voastre. 14!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”