Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 1 august 2011

NAŢIONALIŞTII AUTONOMI SUNT ALĂTURI DE PARTIDUL PENTRU PATRIE CARE TRECE PRIN CLIPE GRELE: ACCIDENT GRAV. CAMARADUL ASMARANDEI A DECEDAT. APEL LA SOLIDARITATE.

Dragi camarazi,

Ieri seara, 5 dintre camarazii nostri participanti in tabara de munca si educatie de la manastirea Petru Voda, au fost victimele unui grav accident rutier in apropiere de Sascut (Bacau).

Dupa toate indiciile, cauza a fost una de natura tehnica.

In acest moment, 3 din ei sunt internati in spital: Liuba Grecea la spitalul din Adjud, cu lovituri toraco-abdominale, Florian Cristache la Focsani cu piciorul fracturat si plagi craniene, iar Andrei Buga tot la Focsani, operat abdominal.

Camaradul Alexandru Asmarandei a decedat la ora 23,oo, la spitalul din Bacau, in timpul interventiei chirurgicale, in urma leziunilor interne cauzate de distrugerea bazinului si toracelui.

Sa ne rugam cu totii pentru sufletul sau bun.
Sa ne rugam si pentru sanatatea celorlalti camarazi.

In fata acestei tragedii din Miscarea noastra, chem pe toti camarazii si prietenii sa contribuie la sustinerea materiala a familiei camaradului decedat, precum si pentru intretinerea celorlalti camarazi.
Contributiile vor fi transmise in contul Fundatiei Ion Gavrila Ogoranu, CIF: 28081579, Cont: RO48RNCB0090120742810001, Banca: BCR - Sucursala Lipscani, Cu mentiunea: "Contributie pt ajutorul victimelor accidentului din 31.07.2011".
Responsabil pentru colecta: Alexandru Onofrei. Tel. 0731807061.

Dumnezeu sa-l odihneasca pe camaradul Alexandru Asmarandei.
"Ca o lacrima de sange a cazut o stea..."

Relatarea accidentului la TV:

6 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte!

Gelu spunea...

Dumnezeu sa-l ierte și pe ceilalți să îi ocrotească și să le dea sănătate.

Anonim spunea...

Dumnezeu sa il ierte, sanatate celorlalti camarazi!

Anti Masonerie spunea...

Odihneasca-se in pace! Pentru ceilalti camarazi, insanatosire grabnica!

Anonim spunea...

Cei ce pot ajuta, nu uitați de apelul la solidaritate al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu!

adrian-nicolae rusu spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Sa ne rugam pentru ceilalti trei camarazi!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”