Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 11 august 2011

Pregătiţi de invazia galbenă, spălaţi pe creier de mici: învaţă limba chineză la grădiniţă!

Doamnelor şi domnilor… ni hao. Chiar dacă mulţi dintre dumneavoastră nu aţi înţeles ce am spus, sunt sigură că pentru câteva zeci de copii din Arad salutul meu în limba… chineză este cât de poate de familiar. Puştii de doar câţiva anişori ştiu deja câteva zeci de cuvinte în limba chineză pe care o învaţă… la grădiniţă.
Cursurile sunt predate de catre un tanar din Hong Kong, iar copiii învaţă cu o uşurinţă demna de invidiat. Părinţii lor sunt extrem de încîntaţi. Dealtfel, chiar şi copiii sunt conştienţi de beneficiile pe care le-ar putea avea peste 15 ani.

Părinţii spun că limbi precum engleza, franceza sau germana nu vor fi suficiente pentru a-ţi găsi o slujbă bine remunerată. Astfel, micutilor li se conturează, încă de mici, un traseu care să-i ajute să intre într-un…. club select.Conducerea grădiniţei private din Arad a copiat modelul de predare din Suedia unde are mare succes.
http://www.analogtv.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”