Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 17 august 2011

Timişoara: Echipa TVT 89 a fost agresată de ţigani, în plină stradă, sub privirile unor poliţişti neputincioşi şi fricoşi



Gelu Chetraruc a povestit, pentru www.tion.ro, că se afla împreună cu colegul său Dan Radosav pe bulevardul C.D. Loga, la vila cu numărul 22, la o intervenţie a poliţiei, cauzată de o plângere a unei femei care susţine că este ameninţată de un clan de ţigani. Chiar în momentul în care doreau să plece, mai mulţi ţigani, printre care şi femei şi copii au început să facă scandal. A urmat o altercaţie în timpul căreia atât el cât şi realizatorul de emisiuni Dan Radosav au fost loviţi, iar camera de filmat pe care o aveau şi care valorează 8.500 de euro a fost distrusă. El susţine că poliţiştii care se aflau la faţa locului nu au reuşit să aplaneze conflictul şi au cerut ajutor prin staţie
, în câteva minute făcându-şi apariţia şi un echipaj de jandarmi care, împreună cu poliţiştii, au reuşit că calmeze spiritele.

„Chiar acum depunem plângere la poliţie”, a spus Chetraruc. Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbucnit între două clanuri de ţigani, Cârpaci şi Vişinel, din cauza unei neînţelegeri mai vechi legate de o casă.
La conflict au participat şase persoane de etnie ţigănească, care au fost amendate în primă fază de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice cu 200 de lei. Ulterior, poliţiştii au primit un nou apel pe 112 prin care erau sesizaţi că ţiganii au început să agreseze o echipă a TVT 89.
Poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar acum aşteaptă ca jurnaliştii agresaţi să depună plângere pentru a începe o anchetă în acest caz.

3 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

De cand stiu si animalele astea salbatice negre sa dea cu pumnul?
Cred ca si-or uitat rangul in lumea asta!

Anonim spunea...

aia de la TVT89 sunt niste nesimtiti si chiar si-au meritat-o...de unde pana unde un Sony EX1 costa 8500 euro? Acea camera valoreaza aprox. 5000 euro.

Anonim spunea...

De ce sunt nesimtiti cei de la TVT89? Ca si-au cerut recuperarea unor bunuri distruse de nistte mamifere?
Cine erau cei agresati? Jurnalistii de la TVT89! Li s-a distrus o camera video...... Eee cine este de vina? Tiganii agresori, doar nu jurnalistul pentru ca isi face meseris.....ceilalti neavand perceptia termenului de 'munca'. Cat merita despagubiri??? Cat va decide instanta!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”