Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 14 septembrie 2011

Falsuri chinezeşti. Gaming: Incredibil, chinezii joacă Diablo V!

Greu de crezut fotografia de mai jos. Ştiam că în China se piratează tot ce există. Dar cum au piratat ceva care ar putea apărea peste zece ani?

Diablo e unul dintre cele mai cunoscute şi mai de succes jocuri lansate de Blizzard. După Diablo a apărut Diablo 2 şi acum toată lumea aşteaptă Diablo 3, promis de producători de multă vreme.

Dar fotografia de mai jos, care circulă intens pe siturile de profil, demonstrează că în China se vinde deja Diablo V. Mai mult, e vorba despre un expansion pack, semn că nu suntem departe de Diablo VI! Imposibil de ştiut ce cuprinde de fapt cd-ul cu pricina. Toate explicaţiile de pe copertă sunt îm chineză cu două excepţii: titlul jocului şi, ce să vezi, numele producătorului, adică Blizzard.


http://www.realitatea.net/gaming-incredibil-chinezii-joaca-diablo-v_870480.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”