Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 29 septembrie 2011

ŞOCANT: Femeie rănită grav în accident, lăsată să moară de către propria familie din motive religioase. Ea provine din secta 'Martorii lui Iehova', interzisă în mai multe ţări europene

Situaţie incredibilă la spitalul de urgenţă din Baia Mare. O femeie rănită grav în urma unui accident rutier petrecut miercuri seară este la un pas de moarte pentru că părinţii au refuzat să i se administreze sânge în timpul operaţiei, din motive religioase.
O tânără de 30 de ani din Baia Mare este în comă de gradul de gradul patru la Spitalul de Urgenţă din localitate, iar şansele ei de supravieţuire sunt minime. Rănită grav într-un accident rutier produs pe o arteră foarte circulată din Baia Mare, femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă medicii nu au putut face mare lucru, după ce părinţii femeii le-au interzis să-i administreze sânge, din motive religioase. Asta cu toate, lovită în plin pe trecerea de pietoni, femeia a suferit un traumatism cranian grav, pierduse foarte mult sânge şi avea nevoie urgentă de o transfuzie.
Starea femeii s-a agravat din cauza neadministrării de sânge. "A venit în comă superficială. Tomograful a relevat un hematom extracerebral. S-a intervenit de urgenţă. Din motive religioase familia a refuzat sângele. Operaţia a mers bine, dar pronosticul este extrem de rezervat", a declarat Gheorghe Budulan, medic primar neurochirurg.

Între timp, şoferul vinovat de accident este cercetat de poliţişti. Acesta susţine că nu a văzut-o pe femeie pe trecerea de pietoni pentru că îi bătea soarele în ochi.

În urma cu câteva zile, pe aceeşi trecere de pietoni, o şoferiţă a accidentat doi copii şi un bărbat.

sursa: realitatea.net

2 comentarii:

Martor spunea...

e gresit informatia
e vb de Martorii lui Iehova
numai martori nu iau sange
http://observator.a1.ro/social/Lasata-sa-moara-de-proria-familie_45932.html

Anonim spunea...

multumim pentru atentionare.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”