Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 10 octombrie 2011

Mein kampf intră din 2016 în domeniul public. Cenzura caută noi modalităţi de acţiune.

Exista o categorie de indivizi ce se cred speciali, superiori plebei, meniţi expres pentru a ne dirija vieţile de la cele mai nesemnificative lucruri (în aparenţă)  până la cele mai importante aspecte din viaţa noastră. Ne spun cu ce este bine să ne îmbrăcăm, ce trebuie să mâncăm, unde să ne cheltuim banii, dar mai ales ce este bine să citim şi ce avem voie să transmitem mai departe. Desigur, tot ceea ce nu se încadrează în acest "meniu" este blamabil şi trebuie sancţionat "din start" prin avertismente şi chiar sancţiuni severe pentru recidivişti.

În această categorie se înscrie şi un grup de "jurişti, istorici, filosofi şi editori" care "solicită aplicarea unui marcaj cu caracter universal şi lămuritor, la fel ca pentru ţigarete şi alcool, care să însoţească difuzarea volumului Mein Kampf  de Adolf Hitler, ce va intra în domeniul public începând din 2016", când landul german Bavaria va pierde drepturile asupra publicării şi răspândirii celebrei lucrări autobiografice şi ideologice a liderului naţional-socialist. Adică plebeii sunt prea proşti să citească şi să judece singuri ideile cuprinse în această carte, au nevoie de etichetele puse de aceşti zeloşi activişti ai poliţiei gândirii. Verdictul pus pe această carte este absolut necesar în viziunea acestor călăuze geniale care vor să ne căpuşeze neuronii, până se va ajunge la "situaţia ideală", în viziunea lor, când lucrarea va fi interzisă precum în Germania sau Austria. În aceste două ţări până şi posesia cărţii îl poate trimite pe cititor în spatele gratiilor. Ce "lume minunată", fără cărţi cu marcaje, doar zăbrele!...
"Intrarea lui (Mein kampf) în domeniul public, începând din 1 ianuarie 2016, la 70 de ani de la moartea autorului, riscă să impulsioneze difuzarea lui şi ar fi poate timpul să fie implementat un instrument universal de lectură", afirmă Philippe Coen, juristul care s-a aflat la originea acestei propuneri, alături de alţi pretinşi "lideri de opinie" - istorici, jurişti şi foşti diplomaţi europeni, precum fostul ministru de Externe spaniol Ana Palacio, care a fost numită de evreul Paul Wolfowitz, în anul 2006, într-o funcţie de conducere la Banca Mondială. Aceeaşi doamnă Palacio a fost desemnată de Wall Street Journal ca făcând parte dintre primii 75 "lideri mondiali de opinie". Deci este o preferată a cercurilor finanţei internaţionale.

Aceşti pseudo-experţi au înfiinţat asociaţia "Iniţiativa pentru prevenirea urii". Philippe Coen, un nou comisar de tip sovietic care prigoneşte opiniile dizidente, concepe acest "instrument" nu ca pe o cenzură, ci ca "un marcaj" universal, ce va fi aplicat pe fiecare ediţie tipărită (cum se procedează deja în Franţa, încă din anul 1979), dar şi pe cărţile în format electronic şi pe site-urile care postează texte sau extrase.

Philippe Coen, a creat un sait (www.meinkampfprevention.org) unde urmăreşte obsedant cenzura la adresa Mein kampf. Desigur, minciuna este instrumentul obişnuit al Ministerului Adevărului instituit de zbirii cenzurii. Minciunile sunt prea evidente şi vreau să mă scutesc de greaţa de a le mai comenta.

Cert e că aceşti cenzori se tem că adevărul cuprins între coperţile cărţii Mein kampf poate da un sens profund existenţei multor tineri europeni nemulţumiţi de drumul către prăpastia spre care ne conduc birocraţii ticăloşi de la Bruxelles şi politicienii docili din ţările Uniunii. Şi nimic nu e mai periculos pentru un regim opresiv, lacom şi anti-naţional decât un tineret condus de mari idei ca LIBERTATEA NAŢIONALĂ şi JUSTIŢIA SOCIALĂ.

Indiferent că sunteţi de acord în totalitate cu ideile din Mein kampf sau că încă mai aveţi îndoieli, opuneţi-vă cenzurii prin răspândirea acestei cărţi în format pdf, dar şi pe suport de hârtie. Nimic nu le poate zădărnici mai mult strădaniile de a interzice circulaţia ideilor decât răspândirea cu hărnicie a textelor prigonite. Spor la treaba!

PS Cartea M.k. în limba română  a fost publicată pe internet pentru prima dată în anul 2008 de către Naţionaliştii Autonomi.


Mein Kampf - Romana net

3 comentarii:

Dan spunea...

Nici macar nu se stie deca Mein Kampf de pe piata este origanalul

Autonom&Radical spunea...

Cum sa nu se stie? Cum ar putea exista dubii ca nu este originalul??

Hitler a publicat doua volume ale lucrarii Mein kamp, Lupta mea. Dupa acele carti, (am una chiar pe birou, editata in 1932) dupa care s-au tradus celelalte. Nu exista indoieli asupra autenticitatii daca le compari. Desigur, exista edituri imorale care au cenzurat lucrarea la traducere. Daca le compari, vezi diferentele.

Anonim spunea...

"Mihai" alias "Virgil", nu are rost sa mai practici spamul. Nu vor mai fi postate legaturi ascunse catre talciocul tau.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”