Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 noiembrie 2011

Atac cibernetic împotriva Israelului: Site-ul Armatei şi al Mossadului au căzut

Hackerii Anonymous sunt responsabili pentru un atac cibernetic asupra siteu-rilor Armatei Israeliene (IDF), ale Mossadului si ale Serviciului de Informatii Externe.

Grupul international de hackeri amenintase de vineri cu un atac cibernetic asupra computerelor guvernului israelian, dupa interceptarea a doua nave apartinand flotei din Gaza.

Intr-un videoclip postat pe Youtube, grupul avertizase ca daca blocajul din Gaza este mentinut in continuare, nu are alta alegere decat sa lanseze atacul.

Duminica, site-urile Armate Israeliene (IDF), ale Mossadului si ale Serviciului de Informatii Externe au fost deconectate.

In videoclipul postat pe Youtube, grupul acuza guvernul israelian ca a incalcat legile internationale si de piraterie, deoarece navele comando ale IDF au patruns in apele internationale.

"Nu toleram acest comportament repetat agresiv impotriva civililor", a declarat grupul in videoclip.

"Noi, impreuna cu cele 127 de tari care recunosc Palestina ca un stat care apartine poporului Palestinei consideram cu un asemenea gest este un act de razboi", mai spuneau hackerii.
ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”