Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 1 noiembrie 2011

Merkel e furioasă: Europenii NU iubesc Israelul!

Cancelarul german Angela Merkel şi-a exprimat furia pe rezultatele unor studii care indică creşterea sentimentului anti-Israel în rândul europenilor.

Merkel a avertizat cu privire la apariţia sentimentelor anti-israeliene  în întreaga Europă şi a criticat rezultatele unui sondaj de opinie care a arătat că 60 la sută dintre europeni au văzut Israelul drept cea mai mare ameninţare la adresa securităţii lumii,  scrie IRNA, citând un raport publicat pe site-ul guvernului german.

Cancelarul german, care a fost mereu criticat în Germania pentru sprijinirea exagerată, necondiţionată, a regimului israelian, a menţionat evenimentele din jurul celui de-al doilea război mondial şi "holocaustul" pentru a justifica sprijinul guvernului său pentru Tel Aviv. "Germania are relaţii unice cu Israel, din cauza Holocaustului, şi continuă să-şi ţină angajamentul faţă de el", a spus ea, la o reuniune la care au participat liderul opoziţiei din Israel, Tzipi Livni (acuzat de crime de război în Gaza), liderii Consiliului Central al evreilor din Germania şi oficiali germani.
Cancelarul a subliniat în continuare "valorile şi interesele" comune împărtăşite de către Germania şi regimul israelian. Germania a impus o interdicţie penală privind revizuirea variantei oficiale asupra "Holocaustului" şi a pedepsit orice încercare de a pune la îndoială presupusa uciderea în masă a evreilor de către regimul naţional-socialist german, cu sancţiuni financiare, privarea de drepturi sociale şi chiar cu închisoarea.

La începutul acestui an, Angela Merkel a anunţat că Germania va sprijini financiar Israelul cu 135 milioane de euro pentru a-şi construi cel de-al şaselea său submarin. Germania a jucat un rol cheie în dotarea flotei maritime a regimului sionist cu submarine. Aceasta deţine acum trei submarine de clasă, Dolphin, şi aşteaptă să primească încă două noi submarine asemănătoare, aflate acum în construcţie în Germania. Toate submarinele vor fi construite astfel încât să poată fi echipate cu focoase nucleare. Afacerea, extrem de controversată, a fost aprobată iniţial de fostul cancelar german Gerhard Schroeder, pe fondul temerilor larg răspândite că dotarea Israelului cu submarine purtătoare de focoase nucleare ar declanşa o nouă cursă a înarmărilor în regiunea Orientului Mijlociu.

1 comentarii:

SSTk spunea...

Cancelarul Merkel este o prostituata politica a cainilor iudaici la fel ca majoritatea covarsitoare a liderilor europeni si americani.Cand ii numesc tradatori am impresia ca spun totusi prea putin.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”