Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 7 decembrie 2011

Colaborare naţionalistă pentru susţinerea candidatului independent Vladimir Voiasciuc

(Articol extras din revista naţionaliştilor autonomi, Ofensiva NS, No. 4)

În anul 2007 timişoreanul Vladimir Voiasciuc a decis să îşi deschidă o sală de sport în zona centrală a oraşilui, lângă două licee. „Mi-a plăcut ideea de a deschide o sală de sport lângă două licee. În locul barurilor care înconjoară liceele ademenind adolescenţii cu alcool şi tutun, eu am vrut să le ofer alternativa de a-şi clădi un corp sănătos şi puternic într-o sală de sport”, mărturiseşte dl V. Voiasciuc pentru saitul www.alternativa-ns.info care îi susţine candidatura. Dar, după cum spune el însuşi, nu a ţinut cont de unaspecte esenţial: cine sunt noii săi vecini. La etajul 1 al imobilului se află o familie de ţigani, membri ai mafiei imobiliare din oras. Însăşi instalarea lor în imobil a fost o driblare a legii. Apartamentul de la etajul 1 a aparţinut fostului rabin-şef din Timişoara, Neumann. Pentru că legea nu permitea vânzarea imobilului, acesta l-a „donat” famigliei ţiganilor. Era în realitate o vânzarea mascată. Aceştia au făcut totul pentru a-l determina pe noul chiriaş (pe termen de 10 ani) să îl determine să plece. Doar că au dat de un om mai încăpăţânat care s-a hotarât să reziste şi să îşi apere drepturile de cetăţean. Nu ştia pe atunci că toate instituţiile statului îi vor fi împotrivă şi vor acţiona ca un organism articulat de partea mafiei imobiliare. Au urmat luni de teroare directă a ţiganilor asupra sa şi a clienţilor sălii de sport. În ciuda sesizărilor cu martori, poliţia nu l-a băgat în seamă pe Vladimir Voiasciuc. „Înarmat” cu o cameră de filmat, a înregistrat tot calvarul prin care trecea şi filmuleţele le-a postat pe saitul www.nusuntcarnat.com special creat pentru a arăta autorităţilor şi timişorenilor ce se întâmplă în imobilul de pe Strada Traian Grozăvescu la Nr. 4. Reacţia autorităţilor a fost promptă, dar nu în sensul aşteptat de instructorul de sport Vladimir Voiasciuc. Au urmat controale din partea primăriei, în care a fost amendat pe articole de lege inexistente şi pe diferite vini inexistente. Apelul către justiţie l-au făcut să vadă acest puzzle întreg al mafiei imobiliare: clanurile ţigăneşti, poliţie, autorităţile locale, justiţie. Patru ani petrecuţi pe sălile tribunalului. Patru ani de eşecuri şi dezamăgiri. „Patru ani în care am văzut care îmi sunt prietenii şi cine îmi rămâne alături la greu”, zâmbeşte amarnic timişoreanul Vladimir Voiasciuc.

Pentru atitudinea sa civică şi spiritul său de luptător contra nedreptăţilor sistemului, Naţionaliştii Autonomi Timişoara l-au declarat membru de onoare al Grupului.

În anul 2009, Naţionaliştii Autonomi Timişoara alături de dl Voiasciuc au venit cu iniţiativa de a crea o Gardă Civilă de Autoapărare care să asigure protecţia în zonele în care mafia imobiliară terorizează proprietarii vârstnici, bolnavi, singuri, lipsiţi de apărare. Poliţia s-a pronunţat prompt împotriva acestui demers, invocând lipsa unui cadru legal pentru funcţionarea unei astfel de grupări de voluntari. Mai mult, ne-au sugerat că îi vor îndemna pe infractori să depună plângeri penale împotriva noastră pentru „lipsire de libertate” în mod „ilegal” etc. Avocaţii care ne-au reprezentat s-au arătat neputincioşi în faţa relei credinţe a funcţionarilor din poliţie. Cu toate astea, Garda Civilă de Autoapărare a patrulat pe străzile centrale ale Timişoarei mai bine de o lună de zile (perioada noiembrie-decembrie 2009).
Constatând pe propria piele efectele corupţiei din justiţie, dl Vladimir Voiasciuc a venit cu propunerea de a reveni la procesele cu juraţi, aşa cum a funcţionat justiţia română înainte de impunerea modelului sovietic. S-au strâns la acea vreme peste 100 de semnături numai la sala de sport a domnului Voiasciuc. Revenirea la acest sistem al proceselor cu juraţi va putea evita abuzurile şi corupţia din sistemul actual de justiţie. Credem în această propunere şi o susţinem în continuare.

2012: Candidatura independentă a domnului Vladimir Voiasciuc la alegerile locale.

În martie 2011 Naţionaliştii Autonomi Timişoara i-au făcut d-lui V. Voiasciuc propunerea de a candida la alegerile din 2011 pentru un loc de consilier local. Modest cum îl ştim, a răspuns cu greutate pozitiv la propunerea  noastră spunând că nu e omul care să aleargă după funcţii. Am stat împreună şi am dezbătut îndelung asupra acestei propuneri ajungând în final la concluzia că este nevoie ca cineva să îi reprezinte şi pe timişoreni, de vreme ce marile partide reprezintă nişte găşti sau mafii. Schimbarea trebuie să înceapă de undeva. Şi dacă ea nu începe acum, cu un om care a dovedit perseverenţă şi înaltă ţinută morală, atunci când şi cu cine va începe adevărata revoluţie???

Cunoscând lupta pentru dreptate a domnului Vladimir Voiasciuc şi curăţenia sa sufletească, Partidul Pentru Patrie, prin filialele din Timişoara şi Arad, au decis să susţină candidatura sa la alegerile locale din anul 2012, chiar dacă domnul Voiasciuc va candida ca independent. Transmitem şi pe această cale respectul nostru Partidului „Pentru Patrie” care a ales să vadă dincolo de interesele ideologice interesul comunităţii, lucru imposibil marilor partide care conduc ţara de peste două decenii.

Prin urmare, dacă vă mai pasă de soarta oraşului nostru, dacă sunteţi conştienţi că toate partidele mari nu sunt decât nişte mafii care fac rocada între ele o dată la 4 ani, care v-au minţit neîntrerupt şi nu îşi urmăresc decât propriile interese, votaţi-l pe dl. Vladimir Voiasciuc pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Timişoara. Vremea partidelor mari trebuie să apună.

Dă-le lovitura decisivă! Nu sta în casă în ziua votului, nu lăsa pe alţii să îţi hotărască destinul!

Alătură-te lui Vladimir Voiasciuc şi adună semnături pentru candidatura sa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”