Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 5 decembrie 2011

Madrid: Marş cu torţe in memoriam Juan Ignacio Gonzalez

Asociaţia In Memoriam Juan Ignacio invită pe toţi patrioţii, vineri, 16 decembrie 2011, orele 21, la Madrid, (Calle Lagasca colţ cu Alcalá) la un marş cu torţe pentru a comemora XXXI de ani de la asasinarea lui Juan Ignacio Gonzalez. Marşul este autorizat şi se aşteaptă o prezenţă masivă.
Juan Ignacio González Ramírez a fost un activist naţionalist spaniol, secretarul naţional al Frontului Tineretului, ucis în uşa casei sale din Madrid, la 12 decembrie 1980. Mulţi ani după moartea sa crima rămâne nerezolvată. Este o crimă politică a tranziţiei spaniole şi ai cărui autori au rămas deocamdată nepedepsiţi. Asociaţia In Memoriam Juan Ignacio refuză să uite această crimă şi îşi propune să lupte până la clarificarea acestui asasinat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”