Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 20 decembrie 2011

Oamenii lui Iliescu au făcut scandal la şedinţa Parlamentului după ce acesta a fost numit "criminal". PSD a părăsit sala VIDEO

Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Revoluţiei din 1989 s-a transformat, marţi, într-un scandal, după ce reprezentantul Asociaţiei 21 Decembrie, Doru Mărieş, a spus că Ion Iliescu este "un criminal", ceea ce a determinat vociferări ale Opoziţiei şi părăsirea sălii de plen de către PSD - jucăria criminală creată de bestia bolşevică Ion Iliescu.
Reprezentantul Asociaţiei 21 Decembrie, Doru Mărieş, a afirmat, marţi, în şedinţa solemnă dedicată Revoluţiei din 1989, că fostul preşedinte Ion Iliescu este "un criminal notoriu", fapt care a determinat ieşirea din sală, în semn de protest, a parlamentarilor PSD.

În discursul său, Mărieş a arătat că Ion Iliescu a fost principalul beneficiar al Revoluţiei, fapt care a determinat vociferări în partea stângă a sălii. "Arătaţi-vă în toată spendoarea, pentru că ăştia sunteţi", le-a Mărieş acestor parlamentari.

"Ion Iliescu a beneficiat de crima de după 22 Decembrie şi va instala la putere FSN", a arătat Mărieş.
Afirmaţiile sale au provocat proteste vehemente din sală, reacţia zgomotoasă a parlamentarilor social-democraţi determinând reacţia preşedintelui Senatului, Vasile Blaga (PDL), care a spus: "Vă rog, păstraţi liniştea şi când nu vă convine".

În timp ce parlamentarii PSD părăseau sala, Doru Mărieş a spus că se aştepta ca aceştia să plece pentru că fac parte dintre cei care au tăinuit "crima din Decembrie 1989".

Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Revoluţiei din decembrie 1989 a început, marţi, cu ţinerea unui moment de reculegere în memoria victimelor evenimentelor de atunci.
După rtv.net

1 comentarii:

Zob spunea...

Om curajos.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”