Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 6 decembrie 2011

Timişoara. Secţia 1 de Poliţie: incompetenţă, ineficienţă, corupţie, TRĂDARE!

(Articol extras din revista Naţionaliştilor Autonomi Timişoara, Ofensiva NS, No. 4)

Din 2007, datorită experienţelor avute la sala de sport a domnului Vladimir Voiasciuc, am reuşit să înţelegem în mare parte mecanismele după care funcţionează mafia imobiliară. Am văzut cum se terorizează o ţintă a mafiei imobiliare ţigăneşti, complicitatea ticăloasă a poliţiei, justiţiei şi administraţiei locale.

Nimic nu se compară însă cu experimentarea pe propria piele a terorismului social practicat de clanurile ţigăneşti. De câteva luni de zile am ales să facem asta. Am ales sa împărtăşim viaţa unei victime a clanului ţigănesc Cârpaci care i-a ţintit casa. Nu din masochism, ci din solidaritate civică. Am văzut atacuri brutale, inumane, la viaţa proprietarului şi a noastră. Am ales să intervenim, să încercăm să îi protejăm viaţa, să rezistăm împreună contra clanului ţigănesc şi să normalizăm situaţia. Confruntările directe ne-au adus adeseori la secţia de poliţie. Am văzut şi poliţişti deznădăjduiţi că nu sunt lăsaţi de şefi să îşi facă meseria. Dar sunt o raritate în secţia 1 de Poliţie, pe raza căreia se desfăşoară aproape întreaga activitate a mafiei imobiliare ţigăneşti. Deşi proprietarul imobilului X a pus la dispoziţia poliţiei numeroase probe (imagini video, mărturii judiciare ş.a.) care dovedesc indubitabil savărşirea unor infracţiuni grave (ameninţări cu moartea - cu încercări de a le duce la îndeplinire, furturi, tâlharii cu violenţă – bunurile fiind recuperate chiar de poliţie etc.) poliţia NU a întreprins nicio măsură care să descurajeze hoardele de infractori ţigani care au un obiectiv clar şi declarat deschis: să îl determine pe proprietar să le vândă casa (evident, la un preţ de nimic; şi oricum preţul nu contează, casa nu e de vânzare!). De luni de zile poliţia nu mişcă niciun deget pentru stoparea terorismului social al clanului ţigănesc. NIMIC. Martorii nu au fost audiaţi decât în prima fază a anchetei, probele nu au fost luate în considerare... Totul s-a blocat la secţia 1 de poliţie. Evident, clanul Cârpaci se consideră protejat şi încurajat să se laude că are „poliţia la degetul mic” şi „o să vă omorâm, mă, o să muriţi de tineri” (înregistrare video).

Pentru că am trecut prin situaţii penibile în relaţia cetăţean contribuabil - funcţionar poliţist ineficient, am ales să nu mai apelăm la ei. Nu sunt de niciun folos. Trebuie să punem pe primul loc viaţa proprietarului, viaţa noastră şi nu o procedură care ne lasă la discreţia unor indivizi înarmaţi cu săbii şi cuţite timp de 20 de minute până apare poliţia care spune că e prea slabă, „suntem legaţi de mâini” în faţa ţiganilor. Poliţişti care ne-au spus cu un glas de un firesc şocant: „cunosc bine situaţia, dar dacă vrea linişte (proprietarul-n.n.) trebuie să vândă casa ţiganilor”. Sau: „vă dau amendă, aţi fost reclamaţi de rromi că aţi făcut scandal”. „Hei, dar pe noi ne întrebaţi ce s-a întâmplat? Halloooo, noi avem martori că nu s-a întâmplat nimic. Alo, domnu tablagiu, adevărul contează???”...

Experienţa de luni de zile nu poate fi cuprinsă în spaţiul redus al acestui articol. Suntem pătrunşi de un amestec de sentimente ce cuprind frustrare, deznădejde şi multă furie. Avem convingerea că am întâlnit de prea multe ori impostori în uniforme. Oameni care nu au nimic în comun cu rolul de „oameni ai legii”, „protectori ai comunităţii”etc. Ne simţim chiar escrocaţi de taxele pe care le plătim lunar ca să hrănim nişte funcţionari incompetenţi, ineficienţi şi corupţi. Funcţionari care au ales să fie de partea cealaltă a legii, de partea celor care nu plătesc taxe la stat, dar sunt generoşi cu cei ce îi lasă să îşi facă de cap într-un oraş al cărui edil, Gheorghe Ciuhandu, pretinde că este de „talie europeană” şi „de 5 stele”. Ori e demagog cinic, ori un individ corupt prins în acest cerc al mafiei imobiliare...

Cert e că majoritatea poliţiştilor de la secţia 1 sunt lipsiţi de conştiinţa datoriei. Le lipseşte cu desăvârşire. Dacă ar avea un moment de demnitate naţională şi onoare profesională, s-ar spânzura cu şireturile de la pantofii al căror preţ oricum nu merită plătit de contribuabili.

De acum încolo considerăm că am fost abandonaţi de aceşti impostori în uniformele „statului naţional român” şi trebuie să ne protejăm singuri: familiile, prietenii, bunurile şi pe noi înşine. Riposta noastră va fi pe măsura atacului.

O variantă detaliată a acestui articol a fost trimisă şefilor poliţiei române, ministrului de interne, primului ministru, preşedintelui Ţării, precizând dosarele în care secţia 1 de poliţie din Timişoara se comportă cel puţin dubios. Scrisoarea a fost semnată de persoanele implicate în aceste dosare.

Luăm foarte în serios ca pe viitor să dăm expresie dorinţelor locatarilor din zona centrală a oraşului, nemulţumiţi profund de ineficienţa poliţiei, şi să organizăm o adunare de protest chiar în faţa secţiei 1 de poliţie, strada Andrei Mocioni Nr 8-10, Timişoara.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Ati luat-o razna fratilor. E admirabil ce faceti, dar cred ca o sa incepem numaratoarea mortilor, de ambele parti.

Anonim spunea...

Sunt cu voi !!!! Luati-ma si pe mine !!!!(stiti de ce). Numai bine, Odorica

Anonim spunea...

De ce?

AltAutonom spunea...

"si de-o fi sa cad ucis
sufletu-mi va dainui
in orice razboinic vis." ;)

Anonim spunea...

De ce ???? Pentru ca suntem frati de cruce !!!! Ducem aceeasi cruce ! O seara frumoasa, Odorica ( am crezut ca ma cenzurati :)

Anonim spunea...

Sunteti pe lista mea de bloguri ! Celelalte bloguri mai citite, mai vechi. Eu eu am scris acolo f. multe articole despre tigani si ceea ce patesc eu cu ei ca sunt in in bloc. Dar swcriu articole politice,cel putin 1 pe zi si copy paste. 2 din cele mai citite bloguri sunt http://singurafelina.blogspot.com/ si http://odorica.blogspot.com/ si altele. Dar va urmaresc si cu permisiunea dvs. mai pun si eu cate un articol, precum acesta pe blogurile mele.Cred ca v-am plictisit:). O seara frumoasa, Odorica

HD spunea...

Vezi că ai scrie conștiința cu un singur i, în rest felicitări pentru atitudinea voastră față de incompetența miliției. ACAB!

LNS spunea...

Rectificat, multumesc pentru sesizare. Noi raspundem prompt , nu ca gaborii. :))
(Dar ce bine era daca mi-ai fi redat fraza, sa nu mai parcurg peste jumatate din text :(

HD spunea...

Cu plăcere. 88!

Anonim spunea...

joi, 8 decembrie 2011
FRATI ROMANI, TARA NE ESTE FURATA SI NOI DORMIM IN OPINCI ??????


Ce mai mare tampenie vad acum. Criminalii de la conducerea tarii au spus pana acum ca, am luat cele mai bune masuri cu taierea salariilor si acum ce vad ???
Vad ca avem de platit inca 5-7 miliarde de euro la UE, fara a mai primi banii promisi, pentru salvarea Greciei, Spaniei, Portugaliei. Si noiiiiiiii ????? Cu masurile corecte ???????? Ce facem ??????? Murim cu zile ............. Ei traiesc foarte bine in continuare ca au societate civila. Noi ????? ce primim in schimbul dobitociei noastre.... Ca au fost masurile cele mai CORECTE......
LUCRURILE SUNT IN DESFASURARE.... NU AVEM SCAPARE DE LA MOARTE !!!! BRAVO GRECILOR CA AU TRAIT, TRAIESC SI VOR TRAI BINE PE BANII NOSTRIIII.... CARE AM LUART CELE MAI BUNE MASURI.....

Anonim spunea...

V-ati speriat de lozincile mele? De curand am luat hotararea ca pe blogurile mele, sa nu mai scriu articole lungi critice. Nu are rost. Am sa scriu astfel de lozinci PENTRU A INTRA TUTUROR IN CAP CA SUNTEM IN PRIMEJDIE. ARTICOLELE FILOZOFICE NU SUNT INTELESE, TREBUIESC FRAZE SCURTE SI CLARE. DAR DVS. CRED CA NU MI-ATI LUAT ASTA IN NUME DE RAU.O SEARA FRUMOASA, ODORICA

Anonim spunea...

A.C.A.B.
88 My frends
Fuck the police

Anonim spunea...

Fuck the police!
1312

Anonim spunea...

Eu cred ca nu e de ajuns sa protestati. Propun alceva sa strangeti destule voturi sa faceti referendum si sa inlaturati de la putere politicieni corupti. Sper sa ajunga macar asa cine trebuie la putere.

Anonim spunea...

Buna initiativa.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”