Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 16 ianuarie 2012

15.01.2012: Lupte de stradă la Bucureşti (video)

USL cere o sesiune parlamentară extraordinară cu ajutorul căreia speră să fure protestul românilor contra TUTUROR partidelor politice.
Crin Antonescu a îndemnat membrii PNL şi susţinătorii opoziţiei să participe la manifestaţii. Speră că în ciuda absenţelor parlamentare,  incompetenţei politice şi a compromisurilor va fi ajutat de stradă să ajungă la putere. Români, nu-i primiţi alături de voi pe aceşti profesionişti ai puterii care manipulează proteste şi fură revoluţii. Alungaţi-i şi pedepsiţ-i pe toţi cei care încearcă să deturneze protestul vostru împotriva celor care de 22 de ani vă fură munca şi speranţele, vă înşeală încredrea. Pedepsiţi-i pe profesioniştii puterii mereu în goană după ciolan. E vremea oamenilor noi care nu au făcut parte din partidele vinovate de dezastrul românesc: PSD, PNL, PDL, UDMR, UNPR, PRM....







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”