Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 31 ianuarie 2012

Crin Antonescu, nesimțitul care promitea o „revoluție a bunului simț” declară: „MĂ ÎMPRUMUT pe durata GREVEI parlamentare, este singura formă de venit”

În 2009 promitea o revoluție a bunului simt. El, individul cu limbaj de codoș. Parlamentarul care a uitat unde este  Senatul României. Chiulangiul notoriu declara ieri că salariul de parlamentar este singura sa sursă de venit și prin urmare se va împrumuta pe la prieteni și familie să aibă de-ale gurii pe perioada cât va face grevă parlamentară. Noi credeam că este veșnic într-o „grevă parlamentară”, calculând numărul absențelor sale din Parlament.

Din declarația sa de avere rezultă că are 270.000 de euro, peste 8.000 de dolari și aproape 6.000 de lei în conturile sale din România sau strainătate, conform declarației de avere postată pe site-ul Senatului. De asemenea, liderul liberal are trei masini, o Dacie din 2004 și două mașini BMW, una din 2005 și alta din 2007. În 2010, Crin Antonescu a cumpărat bijuterii cu diamante în valoare de 8.000 de euro, în timp ce cu un an înainte, luase de 10.000 de euro.

Citind declarația de avere a liderului PNL, nu putem decât să deplângem situația sa finaciară și lansăm un apel la solidaritate națională pentru a face o chetă ca parlamentarul liberal să nu moară de foame cât timp trage chiulul în mod oficial și organizat.

3 comentarii:

Darius spunea...

Ba, asta chiar are caracter de bulangiu.

Anonim spunea...

ati dat idei evz.ro :)) http://www.evz.ro/detalii/stiri/saracie-de-parlamentar-cum-s-ar-imprumuta-grevistul-antonescu-cu-300000-de-euro-in-con-96412.html#ixzz1l3wsIzoJ

1Autonom spunea...

Au scos declarația de avere. :)))))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”