Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 5 februarie 2012

INVAZIA ISLAMICĂ: Mecca din Londra. Sute de musulmani se roagă pe o alee din centrul capitalei britanice

Sute de musulmani au ales să se roage sub cerul liber, în apropierea unei moschei de pe o străduţă lăturalnică din centrul Londrei, scrie The Daily Mail.
Moscheea ascunsă printre zgârâie-norii districtului financiar a început să fie tot mai frecventată de comunitatea musulmană, iar când încăperea lăcaşului de cult s-a dovedit neîncăpătoare, oamenii şi-au întins sajadah-ul (covoraşul de rugăciune n.r.) pe aleile înguste din faţă.

Moscheea este cel mai aporpiat lăcaş de cult pentru musulmanii care lucrează în centrul capitalei britanice. Vineri, circa 300 de persoane s-au alăturat rugăciunilor de la prânz, aşezându-se pe mai rânduri paralele, înghesuite printre maşinile parcate în zonă.

”Uneori, trecătorii rămân uimiţi când văd atât de mulţi oameni rugându-se împreună. Nu vezi aşa ceva în fiecare zi”, a povestit o persoană care a participat la rugăciuni. ”Nu ai găsi locul acesta decât dacă l-ai căuta, deşi este chiar în mijlocul districtului financiar”, a mai adăugat el.


http://www.gandul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”