Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 9 martie 2012

DEGENERAREA „dinastiei de Hohenzollern” continuă: Al 14-lea „moștenitor” al „tronului” României s-a căsătorit cu o NEGRESĂ!

Nuntă inedită în familia fostului rege al României, Mihai. Un văr îndepărtat al acestuia, Carl Alexander de Hohenzollern, a luat de nevastă, în Las Vegas, un model de lenjerie intimă din ... Congo.

Corrina Nehemie, de 21 de ani, trebuie să aştepte ani buni dacă vrea să devină regina României, dat fiind faptul că prinţul Carl Alexander de Hohenzollern este al 14-lea urmaş la succesiunea tronului României după Regele Mihai.

Ea a declarat că numele principelui a fost cel care a convins-o să accepte cererea în căsătorie. "Cel mai mult la el îmi place numele. E cel mai frumos lucru pe care îl are", a spus mireasa. Însă vărul fostului rege Mihai nu a fost deloc subtil şi a recunoscut că sânii actualei prinţese au contribuit la iniţiativa de a aduce în familia Hohenzollern prima negresă din istoria acestei Case Regale. "Eu sunt înnebunit după sânii ei", a replicat mirele.
Nunta, care a avut loc la finele lunii februarie, într-o bisericuţă din oraşul cazinourilor Las Vegas, a durat câteva minute, iar unii martori au spus că mirii erau un pic euforici când şi-au jurat credinţă veşnică. Petrecerea de după slujbă a avut loc la resedinţa de lux a prinţului Frederic von Anheim şi a soţiei acestuia, Zsa Zsa Gabor, din Bel Air.

Carl Alexander de Hohenzollern este al 14-lea la succesiunea tronului României după fostul rege Mihai, care nu a fost reinstaurat. „Gaga", sau „Oaia neagră a familiei", după cum e poreclit prinţul, în presa străină, a mai fost însurat timp de şase ani cu Angela de Hohenzollern.

Sursa: după cancan.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”