Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 26 martie 2012

Ministrul de Interne: ”Avem 52 de polițiști cu probleme psihice, deținători de arme letale”

Ministrul Administrațiilor și Internelor, Gabriel Berca, a declarat, astăzi, că deputatul Mihail Boldea, dat în urmărire internațională, a plecat din țară ca un om liber. Berca a mai spus că în MAI sunt 52 de polițiști care au un comportament deviant.

Referitor la cazul Gheorghe Vlădan, cel care la începutul lui martie a împușcat opt persoane, dintre care două au murit, Berca a spus că acest eveniment tragic a umbrit imaginea Poliției, însă e nedrept, pentru că sunt polițiști care își fac treaba.În cazul lui Gheorghe Vlădan problema nu este faptul că avea permis de port-armă, ci că MAI nu a avut o activitate de cunoaştere a comportamentului acestuia. Avem nevoie de oameni în sistem pe care să ne bazăm din toate punctele de vedere, adică oameni cu integritate în familie, oameni care nu au deviaţii de comportament. Avem deocamdată 52 de oameni, nu care au un comportament deviant, ci care au avut probleme de natură psihologică şi care în acest moment sunt în analiza Direcţiei medicale, şi pentru care vom lua măsurile de urgenţă.
După ştiinţa mea şi dispoziţiile mele, nu mai au arme. Eu sper ca acest lucru chiar să se întâmple, şi verificările sunt permanente.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”