Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 13 martie 2012

Naționaliștii Autonomi Timișoara: Zippo libero!

Naționaliștii Autonomi Timișoara - Acțiune de solidaritate cu Alberto Palladino, camarad italian, membru al CasaPound, persecutat și deținut în Italia. Afli povestea lui aici.
Au fost răspândite mesaje de solidaritate și informare asupra situației actuale a lui Alberto Palladino. Au fost trimise scrisori de protest Consulatului Italiei la Timișoara, au fost lipite autocolante pe mașinile acestuia și pe indicatoarele către Consulatul Italian, au fost răspândiți fluturași pe mașinile cetățenilor italieni din Timișoara (o comunitate foarte numeroasă). http://NAT88.org

3 comentarii:

Anonim spunea...

Penibil!

Anonim spunea...

De ce ți se pare ție penibil, anonimule? Argumentează. :)

Adina T. spunea...

Anonim, penibil esti tu că nu ai alta treaba decat sa critici pe cei ce fac ceva.

Bravo penbtru actiune. Imi place. Zippo liber!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”