Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 4 mai 2012

Cehia: Este acuzat de „autoapărare inadecvată” și riscă 16 ani de închisoare pentru că i-a oprit pe jefuitorii țigani în propria casă!

Face închisoare fiindcă l-a ucis pe cel care l-a agresat în propria curte!

Astăzi în Spitalul din Ostrava un țigan a murit în urma unei răni provocate de către o săgeată înfiptă în cap, rana a survenit în timp ce alături de alți 2 prieteni țigani încerca să jefuiască o casă și un garaj. 

A fost o surpriză faptul că proprietarul a decis să își apere avutul de unul singur. În interiorul clădirii avea o sală de forță privată și niște motocilete pe care le repara.
Pentru că în trecut a mai avut probleme cu hoții și-a cumpărat un sistem de închidere special, dar acesta nu a fost folositor. Țiganul a fost transportat la Spitalul din Ostrva cu elicopterul și imediat a fost operat. Astăzi a murit. Proprietarul Alb care și-a apărat avutul, libertatea și probabil și viața, a fost acuzat de către poliție pentru autoapărare inadecvată și poate petrece 16 ani în închisoare pentru vătămare corporală gravă soldată cu moartea victimei. S-a creat o petiție de susținere a proprietarului.


Aceasta este adevărata față a democrației!

1 comentarii:

ssebastian spunea...

macar daca ii omora pe toti trei , asa putea merge la inchisoare cu sufletul impacat ca a omorit trei gunoaie!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”