Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 4 mai 2012

01.05.2012 Întâi Mai rusesc: Blocul Negru

Pe data de 1 mai 2012 în Sankt Petersburg a avut loc manifestarea tradiţională de pe Prospectul Nevsky. La manifestare a participat Blocul Negru al Socialiştilor Ruși care reunește în mare parte naționaliști autonomi. La marș s-au adunat aproximativ 100-120 de activiști.
Socialiştii ruși au pledat în favoarea drepturilor lucrătorilor din Rusia, au cerut construirea unei societăți echitabile şi eliminarea sistemului capitalist. Participanții s-au pronunțat în bloc pentru înlocuirea capitalismului cu național-socialismul. S-au strigat și lozinci împotriva președintelui Putin și a sistemului manevrat de serviciile secrete: ”Jos junta lui Putin”, ”Jos sistemul KGB-ist”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”