Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 16 mai 2012

PEDOFILII LA ȘTREANG! Un pedofil s-a spânzurat în beciul Curţii Supreme de Justiţie


Un bărbat cercetat pentru pedofilie s-a spânzurat în arestul Curţii Supreme.

Tânărul era cercetat pentru pedofilie şi urma să fie audiat de judecători, însă nu a mai apucat să se prezinte în faţa acestora. El era acuzat că ar fi violat o fetiţă de 9 ani care îi era vecină.

Deţinutul, în vârstă de 43 de ani, se afla în beciul sediului Curţii Supreme şi din primele informaţii se pare că s-a spânzurat cu un şiret de clanţa uşii. La faţa locului a sosit o ambulanţă, iar medicii au intrat în fugă în sediu, în speranţa că vor încerca să-l resusciteze.

Alis Grasu, manager la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti a declarat, la România TV, că medicii de pe Salvare au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat: “A fost găsit un bărbat spânzurat, s-au efectuat manevre de resuscitare la care însă nu a răspuns, iar în urmă cu câteva minute s-a confirmat decesul“. Potrivit MEDIAFAX, bărbatul era un deţinut de la Penitenciarul Bucureşti Rahova, el venind însoţit la ICCJ. Mai mult, potrivit regulamentului, poliţiştii de penitenciar nu au voie să-i scape din ochi pe arestaţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”